Διαδικτυακή ενημέρωση από το Επιμελητήριο Κυκλάδων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Π. Ν. Α. με μεγάλη συμμετοχή

Διαδικτυακή ενημέρωση από το  Επιμελητήριο Κυκλάδων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Π. Ν. Α.
Διαδικτυακά και με αποστάσεις το σεμινάριο

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ την Πέμπτη 5/11/2020 με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις-μέλη του που επλήγησαν από την πανδημία του COVID-19 να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Ενίσχυση ΠΜΜΕ που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στο Νότιο Αιγαίο» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014-2020», για τους όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και για τη διαδικασία πιθανής ένταξης της επιχείρησής τους στο πρόγραμμα αυτό.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κα Μαρία Πουρναρά και ο κος Δημήτρης Αραμπατζόγλου, στελέχη της ΕΛΑΝΕΤ, παρουσίασαν τους βασικούς άξονες του προγράμματος και απάντησαν στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ερωτήματα που έθεσαν οι συμμετέχοντες αναλύοντας και δίνοντας όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του προγράμματος ενισχύονται μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19. Η δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει Κεφάλαιο Κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης το 2019 ενώ, έπειτα από την πρόσφατη τροποποίηση, το ελάχιστο ποσό επιχορήγησης ορίζεται στα 2000,00€ και το μέγιστο στα 10.000,00€. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι στις 2 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 15.00.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.