Συνδεθείτε με τους αγωγούς αποχέτευσης και τις ΕΕΛ Παροτρύνει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Άνδρου Και αφορά όσους ιδιοκτήτες ακινήτων δεν το έχουν πράξει ήδη, στην Χώρα και στον Όρμο Κορθίου.

Συνδεθείτε με τους αγωγούς αποχέτευσης και τις ΕΕΛ
Οι εγκαταστάσεις του ΒΙΟ.ΚΑ. στο Νειμποριό Photo: MFM
Το δελτίο τύπου

Παρακαλούμε όσους ιδιοκτήτες ακινήτων στην Χώρα και τον Όρμο Κορθίου δεν έχουν ολοκληρώσει την σύνδεση με το δημοτικό δίκτυο αποχέτευσης και τις αδειοδοτημένες ΕΕΛ, να προχωρήσουν στις σχετικές ενέργειες, υπενθυμίζοντας ότι η σύνδεση των οικιών με τον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης είναι υποχρεωτική.

Για τ’ ανωτέρω, χρειάζεται:

Βήμα 1ο. Να υποβάλετε σχετική αίτηση προσκομίζοντας δικαιολογητικά (π.χ. λογαριασμό ΔΕΗ), που ν’ αποδεικνύουν τα τετραγωνικά μέτρα του προς σύνδεση ακινήτου, την ακριβή του θέση, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Η αίτηση υποβάλλεται στο Πρωτόκολλο του Δήμου, με κάθε πρόσφορο τρόπο (είτε με email, στο: protokollo.dandrou@gmail.com, είτε με fax, στο 2282023766, είτε αυτοπρόσωπα, όμως κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με την αρμόδια υπάλληλο (Αικατερίνη Βούλγαρη, τηλ. 2282360210, ώρες εξυπηρέτησης: 08.00-14.00), στο πλαίσιο των ισχυόντων μέτρων έναντι της Covid-19.

Βήμα 2ο. Στη συνέχεια, o αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου θα ελέγξει την δυνατότητα σύνδεσης (τηλ. επικοινωνίας:2282360228).

Βήμα 3ο. Εφόσον υφίσταται δυνατότητα σύνδεσης, θα πληρώσετε τα τέλη σύνδεσης σύμφωνα με την 251/2017 (ΑΔΑ: ΩΩΙΑΩΨΙ-32Ψ) Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου [αρμόδιος υπάλληλος: Κωνσταντίνος Κωνσταντής, τηλ. επικοινωνίας: (0030)2282360208].

Βήμα 4ο. Με δαπάνες και μέριμνα του ιδιοκτήτη της οικίας θα κατασκευαστεί το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης έως το όριο της ιδιοκτησίας του, τοποθετώντας μηχανοσίφωνα, κλαπέ και φρεάτιο επίσκεψης. Ειδικά για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πρέπει να τοποθετήσουν και λιποσυλλέκτη, επιπλέον των προηγούμενων.

Βήμα 5ο. Ακολούθως, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα προβεί στην τελική σύνδεση των σημείων από το όριο της ιδιοκτησίας σας προς τον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης. Η σύνδεση θα ξεκινά, εφόσον προσκομίζεται βεβαίωση υδραυλικού με θεώρηση από το σωματείο του περί της έντεχνης υδραυλικής εγκατάστασης του ιδιοκτήτη και περί μη διοχέτευσης ομβρίων και βοθρολυμάτων εντός του δικτύου.

 

                                                            Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

                                                            ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αφού είναι υποχρεωτική η σύνδεση, τι νόημα έχει ο έλεγχος δυνατότητας σύνδεσης; Μήπως όταν έγιναν οι μελέτες δεν ασχολήθηκαν με τη δυνατότητα σύνδεσης όλων των κτιρίων ή έστω των περισσότερων; Μήπως το κόστος σύνδεσης και τα επιπλέον απαιτούμενα συνιστούν πλέον ένα απαγορευτικό κονδύλι;

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.