Σημαιοστολισμός και φωταγώγηση στην ημέρα εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων και καμμία άλλη εκδήλωση στις 21.11.2020 λόγω κορωνοϊού. 


Σημαιοστολισμός και φωταγώγηση στην ημέρα εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων
Συγκεκριμένα από το Γραφείο Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ.Γιώργου Λεονταρίτη έγινε γνωστό ότι λόγω της λήψης αυξημένων μέτρων για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19 κατά τις φετινές εκδηλώσεις θα κατατεθεί στεφάνι μόνο στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στη Βουλή των Ελλήνων.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 851/1978 (ΦΕΚ233Α’/22.12.1978) κατά το φετινό εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων ορίζεται:

Γενικός Σημαιοστολισμός, σε όλη την επικράτεια από την 8η πρωινή ώρα, μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2020.

Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του Δημοσίου, των ΟΤΑ καθώς και καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.