ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Το Μήνυμα της Προέδρου για την ετήσια πανήγυρη του ΣΑΠ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Το Μήνυμα της Προέδρου
Ι. Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιά

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι, Συμπατριώτες και εκπρόσωποι Ανδριακών Σωματείων

Η Μεγάλη γιορτή του Συνδέσμου Ανδρίων Πειραιώς έφθασε και τούτη την χρονιά, με την ευκαιρία του εορτασμού των ΕΙΣΟΔΕΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ  στις 21 Νοεμβρίου.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Το Μήνυμα της Προέδρου
Η εικόνα της Παναγίας. Δωρεά του Συνδέσμου στο ναό.

Ετσι και φέτος την Κυριακή 22/11/20 θα έπρεπε όλοι να είμαστε στον Ι.Ν. του  Αγιου Κωνσταντίνου, να προσευχηθούμε μπροστά στο εικόνισμα της Παναγίας και να την ευχαριστήσουμε που μας αξίωσε για ακόμα μία χρονιά να είμαστε κοντά της.

Όμως, οι συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας του Κορωνοιού COVID-19 , του γενικού lock-down και της τήρησης των μέτρων ασφαλείας της υγείας, δεν μας επιτρέπουν την πραγματοποίηση της μετακίνησής μας και τον από κοινού εορτασμό  μας.

Η θλίψη και η νοσταλγία κυριαρχεί στο νού και τις καρδιές μας.

Όμως η σκέψη όλων μας την Κυριακή,  θα είναι ΝΟΕΡΑ εκεί, στον Ιερό  Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου κατά την διάρκεια της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΗΣΗ  ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΔΡΙΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, να μας χαρίζει υγεία, υπομονή και αισιοδοξία, και ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ να ξεπεράσουμε και αυτή την δοκιμασία.

Αγαπητοί μας

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Το Μήνυμα της Προέδρου
Βασιλική Λινού, Πρόεδρος Συνδέσμου Ανδρίων Πειραιώς

Τα ηλεκτρονικά μέσα, ακόμα και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες, θα μας συντροφεύουν και θα μας κρατούν σε επαφή.

Εκ μέρους  του   Δ.Σ.  του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  σας απευθύνω θερμό χαιρετισμό και την ευχή, του χρόνου να είμαστε όλοι εκεί να εορτάσουμε την ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ μας ΠΑΝΑΓΙΑ τον Νοέμβριο του 2021, με την ευκαιρία του εορτασμού των ΕΙΣΟΔΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΙΝΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.