Η Αγία Αικατερίνη στο Γιαλό, μας συγκινεί πάντα.

Τα Χριστούγεννα 🎄πλησιάζουν, οι μέρες που έρχονται είναι γεμάτες γιορτές και ειδικά φέτος οι ευχές στους ανθρώπους που αγαπάμε είναι σημαντικές και απαραίτητες από οποιαδήποτε άλλη φορά.   

Η Αγία Αικατερίνη στο Γιαλό

Από την Αγία Αικατερίνη της Άρνης, μέχρι την Αγία Αικατερίνη στο Μπατσί, στο Μπατσιλιάνο στα Αϋπάτια, στα Υψηλού, την Αγία Αικατερίνη στην Άβυσσο κάτω από το νεκροταφείο της Χώρας, την Αγία Αικατερίνη πάνω από τα βράχια της Αγίας Θαλασσινής πάλι στη Χώρα… η πιο εμβληματική, η πιο ωραία είναι το εκκλησάκι δίπλα στο κύμα του Γιαλού στο Κόρθι.

Η Αγία Αικατερίνη στο ΓιαλόΣτην Άνδρο οταν λέμε Αγία Αικατερίνη σε αυτό το εκκλησάκι πάει το μυαλό και σήμερα καθώς γιορτάζει μπορούμε να ονειρευτούμε μιας και έτσι όπως φτάσαμε ως εδώ μόνο αυτό μπορούμε, να είμαστε λέει όπως παλιά… όχι πολύ παλιά σαν πέρσι, να πηγαίναμε στην εκκλησία και μετά στα μαγαζιά του Γιαλού για μεζέδες και ρακιά. Η πανδημία έκανε τις απλές συνήθειες… όνειρο απατηλό! Αλλά ας είμαστε καλά να γιορτάσουμε του χρόνου!

Η Αγία Αικατερίνη στο ΓιαλόΧρόνια πολλά στις Αικατερίνες με όλα τους τα υποκοριστικά!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.