Virtual Workshop in Poland…από την Επιτροπή Τουρισμού με γαστριμαργικό ενδιαφέρον ή άλλοιώς: Οργανωμένη συμμετοχή του Δήμου Άνδρου σε virtual workshop με στόχευση την Πολωνία. ​

Virtual Workshop in Poland...από την Επιτροπή Τουρισμού

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε στις 10.12.2020 η συμμετοχή του Δήμου Ανδρου στο τριήμερο Virtual Workshop Εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε χωρίς κόστος στο πλαίσιο της παρουσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη συγκεκριμένη δράση.Virtual Workshop in Poland...από την Επιτροπή Τουρισμού με γαστριμαργικό ενδιαφέρον Η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Άνδρου εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Νίκο Μουστάκα που παρουσίασε σε Πολωνούς επαγγελματίες του τουρισμού το εύρος επιλογών, τις ειδικές μορφές τουρισμού καθώς και τη γαστρονομική δυναμική του προορισμού. Οι επαφές θα συνεχιστούν στο μέλλον για την αξιοποίηση κάθε δυνατότητας για νέες συνεργασίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.