Επειδή Art.Is.A.Need, η τέχνη είναι ανάγκη… το πολιτιστικό δίκτυο τέχνης και εκπαίδευσης ARTISAN σας προσκαλεί στην έκθεση Andros Artisans 2020 με τίτλο “Postcards from 2020s” για μια αχτίδα φωτός μέσα από τα σχέδια και τις κάρτες των μικρών και όχι μόνο δημιουργών!

Επειδή Art.Is.A.Need, η τέχνη είναι ανάγκη...

Η πρόσκληση της κ. Αριστέας Γράβου

Επειδή Art.Is.A.Need, η τέχνη είναι ανάγκη...

Στην είσοδο της Χώρας και 50μ. δεξιά μετά τα ΕΛΤΑ, στο Artisan Lab, ένα Artisan Spot με ένα πανό 2,50 μέτρων πάνω σε ένα πίνακα ανακοινώσεων, φιλοξενεί τυπωμένες τις 37 συμμετοχές από μικρούς και μεγάλους μαθητές και φίλους του εργαστηρίου μας. 

Επειδή Art.Is.A.Need, η τέχνη είναι ανάγκη...

Πρόκειται για 37 μικρά εργάκια με μηνυματάκια, ζωγραφισμένα και γραμμένα πάνω σε καρτποστάλ, που τυπώθηκαν για να μεταφέρουν έτσι, ένα αποχαιρετιστήριο ζωγραφικό αντίο στον παρελθοντικό μας εαυτό για το έτος 2020 και ένα απόφθεγμα γνώσης και ελπίδας στον μελλοντικό μας εαυτό, για όλα τα επόμενα έτη … Φωτός!

Εξαφανίζουμε λοιπόν κάθε τι άρρωστο από τη ζωή μας και προχωράμε κρατώντας το τρόπαιο της νίκης και της πνευματικής σοφίας ως μοναδικό αληθινό φως στο δρόμο μας!

Συνεπως, αφού δεν μπορούσαμε να σας καλέσουμε σε κλειστό χώρο για να σας παρουσιάσουμε τα έργα μας σας προσκαλούμε να επιλέξετε μετακίνηση 6 και να κάνετε μια βολτα στην τέχνη της αφήγησης και της δημιουργίας αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα.

Επειδή Art.Is.A.Need, η τέχνη είναι ανάγκη...

Η έκθεση ξεκίνησε Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και θα έχει διάρκεια ένα μήνα.

Εμείς σας ευχόμαστε ‎να έχετε θάρρος και πίστη να αλλάξετε ότι άρρωστο και παρασιτικό κλέβει τη ζωή σας, δύναμη και ευρηματική προσαρμοστική ευφυΐα για να ζήσετε με αυτά που δεν μπορείτε να αλλάξετε και σοφία και διαύγεια να καταλαβαίνετε πάντα τη διαφορά!

Αυτα και Φτου Ξελευθερία σε όλους.

Επειδή Art.Is.A.Need, η τέχνη είναι ανάγκη...

Κάντε μας like εδώ :

https://www.facebook.com/art.is.a.need/

https://www.facebook.com/Andros-Artisans-976998842326971/

για ενημερώσεις και πολλή πολλή έμπνευση !! 

Με τρυφερούς Χριστουγεννιάτικους ασπασμούς

 (από μακριά βεβαίως βεβαίως!!)

Αριστέα Γράβου

(ο άνθρωπος που οραματίζεται και δημιουργεί όλα αυτά που βλέπετε, μέσα από όοοοοοοοοολα αυτά που δεν βλέπετε και τα οποία έχουν κόπο, χρόνο και πόνο. Και Κρόνο και από φέτος και Κορονοϊό !☺)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.