Ο Αντιδήμαρχος Άνδρου  Δ. Γιαννίσης ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην αποκατάσταση βλάβης στο σύστημα ύδρευσης στη Χώρα, χθες 20 Δεκεκμβρίου 2020.

Ο Αντιδήμαρχος Άνδρου Δ. Γιαννίσης ευχαριστεί

Το ευχαριστήριο

Άλλη μια δύσκολη βλάβη στον παλαιό αγωγό ύδρευσης στη Χώρα αποκαταστάθηκε σήμερα Κυριακή 20-12-20 χάριν του φιλότιμου που διαχρονικά διακρίνει τους υδραυλικούς Γιάννη Φιλιππίδη  και Κώστα Στεφάνου,του εργάτη Σταμάτη Λιανή καθώς και του χειριστή μηχανήματος JCB Αντώνη Κανάκη, τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς, επίσης ευχαριστώ όλους τους Δημότες και κατοίκους για την υπομονή και κατανόηση που επιδεικνύουν ευχόμενος Καλές Γιορτές, υγεία και κάθε καλό στον καθένα.   

Ο Αντιδήμαρχος Άνδρου Δ. Γιαννίσης ευχαριστεί

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.