Αποσύρει ο δήμος Άνδρου τα εγκαταλελειμμένα οχήματα που βρίσκονται παρατημένα από τους ιδιοκτήτες τους στους δρόμους του νησιού χωρίς πινακίδες και περαιτέρω στοιχεία, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση του Δ. Α. σήμερα Τετάρτη 23.12.2020 και κατόπιν αποφάσεων που συνυπογράφουν οι αντιδήμαρχοι Άνδρου Δ. Γιαννίσης, Κορθίου Δ. Τηνιακός, Μπατσίου Ν. Μουστάκας και Γαυρίου Α. Μακρή.

Αποσύρει ο δήμος Άνδρου τα εγκαταλελειμμένα οχήματα
Photo: Team Andriakipress

Η ανακοίνωση

Στο πλαίσιο του εξωραϊσμού των δημόσιων χώρων, της αναβάθμισης της εικόνας της Άνδρου ως καθαρό και επιμελημένο νησί, καθώς και της ανακύκλωσης υλικών, που βρίσκονται σε αχρησία ή αχρηστία, σκοπεύουμε ν’ αποσύρουμε οχήματα, που έχουν παραμείνει ακίνητα ή σταθμευμένα σε διάφορα σημεία της Άνδρου. Ο στόχος τέθηκε από την αρχή της θητείας μας και γι αυτό επικολλήθηκαν ειδοποιητήρια σε εγκαταλελειμμένα οχήματα.

Προς τον σκοπό αυτό και παρακαλούμε τους νομίμους κατόχους τους να τ’ αποσύρουν  εντός 45 ημερών από την επικόλληση του ειδοποιητηρίου επί του οχήματος. Εάν έχουν παρέλθει 45 ημέρες και τα οχήματα δεν έχουν αποσυρθεί, θα θεωρούνται πλέον ως στερεό (Δημοτικό) απόβλητο και σύμφωνα με τον Νόμο θα περιέλθει στην κυριότητα του Δήμου, που θα το αποσύρει για να το προωθήσει προς ανακύκλωση.

Γνωστοποιούμε τα παραπάνω και παρακαλούμε τους κατόχους εγκαταλελειμμένων οχημάτων να φροντίσουν άμεσα γι’ αυτά, πριν ο Δήμος μας υποχρεωθεί να ενεργήσει σύμφωνα με τις ύστατες προβλέψεις του Νόμου.

Συμβάλλουμε όλοι στην αναβάθμιση του νησιού μας.

Ο ΑΝΤ/ΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ

 

Ο ΑΝΤ/ΡΧΟΣ ΚΟΡΘΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΗΝΙΑΚΟΣ

 

Ο ΑΝΤ/ΡΧΟΣ ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ

Η ΑΝΤ/ΡΧΟΣ ΓΑΥΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ ΜΑΚΡΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.