Εξαπατήσεις λευκού κολάρου ανησυχούν το Επιμελητήριο Κυκλάδων που εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να “προφυλάξει” τους επιχειρηματίες που κάποιοι θεωρούν “εύκολη λεία”. 

Εξαπατήσεις λευκού κολάρου ανησυχούν το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Η ανακοίνωση

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τα μέλη του ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αναφερθεί νέες προσπάθειες εξαπάτησης των επιχειρήσεων του νομού.

Αυτή τη φορά τα κρούσματα έχουν εμφανιστεί κυρίως στη Σύρο, αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να επεκταθούν και στα άλλα νησιά. Πρόκειται για γνώστες των τεχνικών προώθησης που απευθύνονται σε όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων ανεξαιρέτως (εμπορικά καταστήματα, καταλύματα, εστιατόρια, κλπ.) και με πρόσχημα τη στήριξη της χώρας μας μέσω διαφόρων δράσεων και εκδηλώσεων, αναζητούν συνεργασίες με εταιρείες έναντι αμοιβής.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, με τη δραστηριότητα των επιχειρήσεών μας να έχει μειωθεί δραματικά λόγω της πανδημίας του κορωναϊού, είναι εύλογο ο κάθε επιχειρηματίας να αναζητά λύσεις και συνεργασίες για να διατηρήσει την επιχείρησή του ζωντανή. Οι συνθήκες όμως αυτές είναι δυστυχώς εξίσου ιδανικές και για εκείνους που εκμεταλλεύονται την απόγνωση των επαγγελματιών και με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα αποσπούν χρήματα από τις ήδη καταπονημένες επιχειρήσεις τους.

Για τον λόγο αυτό το Επιμελητήριο Κυκλάδων συνιστά σε όλα τα μέλη του να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και να ερευνούν με κάθε λεπτομέρεια κάθε πρόταση συνεργασίας. Σε περίπτωση επίσης, που κάποιοι έχουν ήδη δώσει χρήματα ανταποκρινόμενοι σε τέτοιους είδους καλέσματα, να το καταγγείλουν στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.