Μεσαριά: Τα χάλια του δρόμου και η εξώδικη διαμαρτυρία των κατοίκων, ή όταν οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…

Μεσαριά: Τα χάλια του δρόμου και η εξώδικη διαμαρτυρία των κατοίκων

Εξώδικη διαμαρτυρία απέστειλαν προς τον Δήμαρχο Άνδρου και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου 42 κάτοικοι της Μεσαριάς. Αντικείμενο της διαμαρτυρίας τους η επικίνδυνη κατάσταση του κεντρικού δρόμου, έπειτα από φρεζάρισμα που έγινε από τον Νοέμβριο και ακόμη δεν έχει αποκατασταθεί.

Μεσαριά: Τα χάλια του δρόμου και η εξώδικη διαμαρτυρία των κατοίκων

Όπως σημειώνουν οι κάτοικοι στην εξώδικη διαμαρτυρία τους (η οποία βρίσκεται στη διάθεση της ιστοσελίδας μας), το οδόστρωμα έχει γίνει ολισθηρό και ο κίνδυνος ατυχήματος είναι μεγάλος.

Μεσαριά: Τα χάλια του δρόμου και η εξώδικη διαμαρτυρία των κατοίκων

Μπάζα, χαλίκια και κομμάτια της παλαιάς ασφάλτου έχουν καταλήξει στα φρεάτια, ενώ οι βροχοπτώσεις δημιούργησαν λακκούβες και σαμαράκια, που μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στα οχήματα που διέρχονται από τα συγκεκριμένα σημεία. Οι κάτοικοι ζητούν την άμεση αποκατάσταση του τμήματος του δρόμου που φρεζαρίστηκε, επιφυλασσόμενοι για τα νόμιμα δικαιώματά τους.

Μεσαριά: Τα χάλια του δρόμου και η εξώδικη διαμαρτυρία των κατοίκων

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι αποκαλυπτικές του μεγέθους του προβλήματος.

Ι. Μ.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε κάθε βροχόπτωση η κατάσταση επιδεινώνεται. Πλέον δεν χαρακτηρίζεται δρόμος αλλά ρέμα αυτό που διατρέχει τον οικισμό της Μεσαριάς. Αυτό που εξοργίζει περαιτέρω είναι η απαξιωτική αντίδραση στις διαμαρτυρίες των κατοικων αλλά και η προσπάθεια αποσιωπισης του εξωδίκου.

  2. Κατά τα άλλα πολιτισμός στο νησί με την καινούργια δημαρχία. Μπράβο και εις ανώτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.