Και οι Δανοί επιλέγουν Άνδρο όπως φαίνεται από τα σχετικά δημοσιεύματα του περιοδικού Σκανδιναβίας Vagabond. Την πρώτη θέση απολαμβάνει η Νάξος, με δεύτερη την Άνδρο και την Μύκονο, Σαντορίνη, Κουφονήσια, Μήλο και Ίο να ακολουθούν. Το τουριστικό  περιοδικό “Vagabond” κυκλοφορεί από το 1987 και έχει μέση κυκλοφορία 154.000 αντίτυπα. Οι αναγνώστες του διαθέτουν υψηλό μορφωτικό και εισοδηματικό επίπεδο και η ηλικία τους κυμαίνεται στα 49+ έτη, με το 58% να είναι γυναίκες.

Και οι Δανοί επιλέγουν Άνδρο
Photo: Μανώλης Μακρογκίκας

Η δήλωση Ν. Μουστάκα

Και οι Δανοί επιλέγουν Άνδρο
Ν. Μουστάκας

«Με εφόδια την υγειονομική θωράκιση, το εύρος ειδικών μορφών τουρισμού και τη μοναδική ακτογραμμή, η Άνδρος στάθηκε όρθια πέρυσι, ενώ γενικότερα δεν έχει πάψει να πρωτοστατεί σε λίστες διεθνών ΜΜΕ από όλο τον κόσμο. Μέσα από ένα συγκροτημένο πρόγραμμα προβολής, ο Δήμος θέτει τις βάσεις για νέες διεθνείς διακρίσεις», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Άνδρου, κ. Νίκος Μουστάκας που συγχαίρει το Γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας, το οποίο η Επιτροπή Τουρισμού είχε ενημερώσει έγκαιρα το προηγούμενο διάστημα σχετικά με τις δυνατότητες του προορισμού.

“Η Άνδρος καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στη λίστα με τα καλύτερα ελληνικά νησιά για τους Δανούς ταξιδιώτες, στο πλαίσιο του δυναμικού προγράμματος προβολής του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας. Σύμφωνα με τον συντάκτη του άρθρου, η Άνδρος κερδίζει επάξια μία θέση στην κορυφή με την εντυπωσιακή φύση της, τη ναυτική παράδοση και τα τοπία που θυμίζουν καρτ ποστάλ! Αξίζει να αναφερθεί πως η Δανία αποτελεί μία αξιόλογη ταξιδιωτική δύναμη για το μέλλον, καθώς η οικονομία της σημειώνει πολύ σημαντικές επιδόσεις.

Η διάκριση έχει τύχει ευρείας δημοσίευσης στα ελληνικά και τοπικά ΜΜΕ.

CNN, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΑΘΗΝΑ 9,84, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, ΑΝΑΛΥΤΗΣ, XRIMA ON LINE, ΣΚΑΙ, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, IN.GR κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.