Με τηλεδιάσκεψη τα μαθήματα 15, 16 και 17 Φεβρουαρίου στην Άνδρο. Αναστέλλεται με απόφαση δημάρχου η λειτουργία όλων των σχολικών βαθμίδων στο νησί εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Καλύτερο το προλαμβάνειν, του θεραπεύειν…

 
Με τηλεδιάσκεψη τα μαθήματα και στις 17 Φεβρουαρίου στην Άνδρο.
Photo: Team Andriakipress

Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Αναστέλλεται την Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021, η λειτουργία με φυσική παρουσία μαθητών και εκπαιδευτικών όλων των σχολικών βαθμίδων και των παιδικών σταθμών της Άνδρου, λόγω των έκτακτων, δυσμενών καιρικών συνθηκών. Η αναστολή πάρθηκε με την 55/2021 απόφαση Δημάρχου Άνδρου, Δ. Λοτσάρη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών, η αποφυγή ατυχημάτων και η αποφυγή διασποράς τηςCOVID-19, αφού προβλέπεται να επικρατήσουνθυελλώδεις άνεμοι (9 και βαθμιαία 10 μποφόρ), καθώς και χαμηλές θερμοκρασίες.

Η εκπαιδευτική λειτουργία δε θα διακοπεί, αλλά θα πραγματοποιηθεί κανονικά μέσω της διαδικασίας της τηλεκπαίδευσης.

Η έναρξη των μαθημάτων με φυσική παρουσία όλης της μαθητικής και της εκπαιδευτικής κοινότητας ορίζεται για την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, με ώρα έναρξης 10το πρωί .

Παρακαλούμε τους Προϊσταμένους και Διευθυντές σχολικών μονάδων και Παιδικών Σταθμών να μεριμνήσουν έγκαιρα, ώστε την Πέμπτη οι αίθουσες να έχουν τις κατάλληλες συνθήκες (θερμοκρασία, καθαριότητα, κλπ) διεξαγωγής διδασκαλίας.

 
* ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 15 ΚΑΙ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021
Ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης, με βάση την 54/2021, αναστέλλει την λειτουργία με φυσική παρουσία μαθητών και δασκάλων όλων των σχολικών βαθμίδων και των παιδικών σταθμών για τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και τη Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών και συγκεκριμένα των θυελλωδών ανέμων (8 και βαθμιαία 9 μποφόρ) και των χαμηλών θερμοκρασιών που προβλέπεται να επικρατήσουν στη νήσο Άνδρο. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών, η αποφυγή ατυχημάτων και η αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID -19 λόγω των συνθηκών λειτουργίας των σχολείων (με ανοιχτά παράθυρα).
Η εκπαιδευτική λειτουργία δε θα διακοπεί αλλά θα πραγματοποιηθεί κανονικά μέσω της διαδικασίας της τηλεκπαίδευσης.
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.