Την μη συμβατική Άνδρο προτείνει η Daily Telegraph για το φετινό καλοκαίρι μαζί με 14 ακόμη νησιά της χώρας μας. Η είδηση κάνει “τον γύρο” των δημοσιεύσεων σε μεγάλα αθηναϊκά μέσα όπως “Η Καθημερινή” και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ενισχύοντας την βρετανική προτιμηση και στην εγχώρια αγορά. 

Την μη συμβατική Άνδρο προτείνει η Daily Telegraph για το φετινό καλοκαίρι
Η ακύμαντη θάλασσα του Κορθίου. Photo: Team Andriakipress

«Μετά τους New York Times των ΗΠΑ και το Vagabond της Δανίας, η Άνδρος συγκαταλέγεται σε ακόμη μία σημαντική λίστα με προτεινόμενα ελληνικά νησιά, δήλωσε σχετικά ο αντιδήμαρχος Τουρισμού της Άνδρου, Νίκος Μουστάκας, επιχαίροντας για τη νέα διάκριση που απέσπασε το νησί.

Το δελτίο τύπου της Επιτροπής Τουρισμού

“Μετά τη διάκριση στο Vagabond της Δανίας, η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Άνδρου συνεχίζει να συνεργάζεται με τουριστικούς φορείς και να ενημερώνει Γραφεία ΕΟΤ και τουριστικούς συντάκτες. Αυτή τη φορά η Άνδρος συγκαταλέγεται σε μία ακόμη σημαντική λίστα με προτεινόμενα Ελληνικά νησιά. Η εμβληματική Βρετανική Daily Telegraph προτείνει την Άνδρο ως το καλύτερο Ελληνικό νησί για τη πεζοπορία και τη συγκαταλέγει ανάμεσα στα 15 καλύτερα Ελληνικά νησιά για να επισκεφθεί κανείς μετά την πανδημία.

Την μη συμβατική Άνδρο προτείνει η Daily Telegraph για το φετινό καλοκαίρι

 

Με το σκεπτικό πως η πανδημία επαναπροσδιόρισε τις προτεραιότητες για τα ταξίδια, ο συντάκτης του αφιερώματος θεωρεί πως το νησί δεν ανήκει στις συμβατικές Κυκλάδες. Η πυκνή βλάστηση της Άνδρου και η ναυτική της ιστορία έδωσαν στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων μία αυθεντικότητα που δεν υπάρχει αλλού. Στο πλαίσιο αυτό, το δίκτυο περιπατητικών διαδρομών πρωταγωνιστεί, ειδικά σε μία περίοδο που οι δραστηριότητες στη φύση αποτελούν την καλύτερη θεραπεία”!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.