Διακόπτεται η κυκλοφορία στους Ανεμόμυλους την 1η Μαρτίου 2021 όπως ανακοίνωσε ο Δ. Α. λόγω εργασιών σκυροδέτησης του οδοστρώματος.

Διακόπτεται η κυκλοφορία στους Ανεμόμυλους την 1η Μαρτίου 2021 και μέχρι νεωτέρας
Photo: Team Andriakipress

Η Ανακοίνωση

ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ Ι.Χ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021, ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤH ΧΩΡΑ (ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΟΥ)

Εργασίες σκυροδέτησης σε τμήμα δρόμου στην περιοχή των Ανεμόμυλων, Χώρας, έχουν προγραμματισθεί να ξεκινήσουν από τη Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021. Πιο συγκεκριμένα, από την προσεχή Δευτέρα, 1η Μαρτίου και μέχρι νεωτέρας θα διακοπεί για όλο το 24ωρο η διέλευση οχημάτων στην παρακαμπτήριο Ανεμόμυλων, από τα Πευκάκια έως σημείου πλησίον των ενοικιαζομένων δωματίων Anemomiloi Andros Apartments, λόγω των εργασιών αυτών.

Ως εκ τούτου, παρακαλούμε για:

  1. Την προσεκτική διέλευση των πεζών από τα σημεία εργασιών στο ανωτέρω τμήμα δρόμου και κυρίως κατά την διάρκεια αυτών.
  2. Τη στάθμευση των οχημάτων των μονίμων κατοίκων σε παράπλευρες περιοχές.
  3. Τη χρήση του κεντρικού δρόμου, ως εναλλακτική διαδρομή μετάβασης σε ή επιστροφής από την Χώρα, καθόλον το διάστημα υλοποίησης των εργασιών.

Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες, θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωση Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26.02.2021 #menoumeasfaleis

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην Μεσαριά όμως…………………………… εσκαψαν 2-3 μετρα, για να πουν ταχαμου πως ξεκίνησαν το έργο, φωτογραφήθηκαν, τα παράτησαν ολα κι εξαφανίστηκαν, για μια ακόμα φορά! 4-5 μέρες δεν φάνηκε ούτε εργάτης. Η αλήθεια είναι πως αξίζει να γίνεται καθημερινή αποτύπωση της κατάστασης, να δούμε ποιος κοροϊδεύει τους Ανδριώτες.
    Κατά τα άλλα η ταλαιπωρία είναι προσωρινή και τους κακοθέλουμε ενώ η καημένη δημαρχοομάδα κάνει τόσα και τέτοια έργα!

  2. Πολύ με εντυπωσίασε αυτό το ¨μέχρι νεοτέρας¨. Δείχνει σοβαρότητα στον σχεδιασμό έργου, αποτελεσματικότητα, ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα εργασιών, επιλογή συνεργείων με κριτήρια όπως: επάρκεια εργαζομένων, κατάρτιση, κατοχή μηχανημάτων- οχημάτων, εμπειρία κλπ.
    Αυτό το ¨μέχρι νεοτέρας¨ (ακόμα κι όπου δεν γράφτηκε) οδήγησε στην άθλια κατάσταση της Άνδρου όπου κάποιοι κάπου αρχίζουν να σπάνε , ανοίγουν τρύπες, αφήνουν βουνά από μπάζα και μετά όλα σταματούν…………………..ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.