«Η αλήθεια είναι πικρή αλλά πρέπει να λέγεται» δηλώνει ο Δημήτρης Λάσκαρης παραπέμποντας στο σχετικό βίντεο της συνεδρίασης (1:56:00 λεπτά) για το χωροταξικό και χαρακτηρίζει fake news τις δηλώσεις και κατ’ επέκταση τους χειρισμούς της αντιπολίτευσης του Δήμου Άνδρου.

,«Η αλήθεια είναι πικρή αλλά πρέπει να λέγεται» δηλώνει ο Δημήτρης Λάσκαρης
Η ανάρτηση του Επάρχου Άνδρου στο Voice News Andros 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ..

«Η αλήθεια είναι πικρή αλλά πρέπει να λέγεται» δηλώνει ο Δημήτρης Λάσκαρης
Δημήτρης Λάσκαρης, Αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Π.Ε Κυκλάδων, Έπαρχος Άνδρου.

Για ακόμα μια φορά, ομάδα της αντιπολίτευσης του Δήμου Άνδρου, σε ανυπόγραφο κείμενο, προσπάθησε να διαστρεβλώσει και να αλλάξει τα λεγόμενα μου. Υποψιάζομαι τους λόγους αντιπολίτευσης προς τη διοίκηση του Δήμου Άνδρου, αλλά ειλικρινά δεν κατανοώ τους λόγους λασπολογίας προς της Περιφέρεια και εμένα προσωπικά.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας των λεγομενων μου, παρακαλώ παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=NyMCBst_rH4&feature=emb_logo&ab_channel=AndrosMunicipality&fbclid=IwAR13Ap1x0z5YNCH_IZY9rVM8zSYs4Wex9h1mE0SjPVqBG7cHUxBmqIAiPZA από το Δημοτικό Συμβούλιο στο 1:56:00 όπου κατά λέξη είπα:
«Μην ποινικοποιούμε το ποιος ενδιαφέρθηκε, γιατί όπως είπε και ο κ.Τσεκούρας(Μελετητής και συντάκτης του χωροταξικού) : Όλοι θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν και να πάρουν τηλέφωνο και να στείλουν email ήξεραν όλοι το μελετητικό γραφείο. Και θα μπορούσε αυτός να ήταν ο Δήμαρχος, να ήταν ο Έπαρχος, να είναι Δημοτικός Σύμβουλος, να είναι ζαχαροπλάστης, να είναι το σωματείο των μηχανικών, να είναι ο οποιοσδήποτε που θα είχε το ενδιαφέρον να το κάνει»
Οι υπηρεσίες του Επαρχείου Άνδρου από το 2015 έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες αλλά και παραπάνω ενέργειες, για τη διαβούλευση του χωροταξικού σχεδιασμού, και αυτό δεν αμφισβητείται.
Αγαπητοί σύμβουλοι, δεν είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι.
Ο Ά και ο ΄Β βαθμός τοπικής αυτοδιοίκησης, οφείλουν να συνεργάζονται. Προσπαθήστε κι εσείς!

Δημήτρης Λάσκαρης

Αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων
Π.Ε Κυκλάδων Έπαρχος Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.