Η ‘Ανδρος, η Evening Standard και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης έχουν ένα κοινό. Την γοητεία του πολιτισμού, σε ένα νησί των Κυκλάδων που για τους Εγγλέζους είναι εν πολλοίς το ιδανικό πακέτο! “Από Μάρτη Καλοκαίρι…” λοιπόν, ενώ οι πρώτες ηλιαχτίδες της πρωτης ημέρας του μήνα ξεμυαλίζουν με τους περισσότερους να αναμένουν το τέλος των σκληρών μέτρων της πανδημίας και σε βάθος χρόνου να οργανώνουν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η 'Ανδρος, η Evening Standard και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
Photo: Team Andriakipress

Έτσι “Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Άνδρου τις προσπάθειες ενημέρωσης σε Γραφεία ΕΟΤ και καθιερωμένους δημοσιογράφους. Μετά το Vagabond και τη Daily Telegraph, άλλο ένα εμβληματικό διεθνές μέσο αναδεικνύει το τελευταίο διάστημα την Άνδρο στις κορυφαίες προτάσεις για ταξίδι φέτος μετά την επανεκκίνηση.  Η έγκριτη Evening Standard https://www.standard.co.uk/escapist/travel/best-greek-islands-to-visit-a3869661.html που γνωρίζει αξιοσημείωτη επιτυχία στο ταξιδιωτικό κοινό της Μεγάλης Βρετανίας,τοποθετεί την Άνδρο στους 20 προτεινόμενους Ελληνικούς προορισμούς για το ιδιαίτερο καλοκαίρι του 2021. Την εικαστική και πολιτιστική διάσταση του νησιού αναδεικνύει το αφιέρωμα κάνοντας ειδική μνεία στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης”.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.