Το μεγαλύτερο έργο οδοποιίας στην ιστορία των Κυκλάδων υλοποιείται από την ΠΝΑ καθώς εισάγονται προς έγκριση στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, τη Δευτέρα 8-3-2021, οι μελέτες βελτίωσης του οδικού δικτύου των νησιών της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων, συνολικού προϋπολογισμού: 21.850.000,00 ευρώ. Η Άνδρος περιλαμβάνεται στα υπό μελέτη έργα.

Το μεγαλύτερο έργο οδοποιίας στην ιστορία των Κυκλάδων υλοποιείται από την ΠΝΑ
Photo: Team Andriakipress

Πιο συγκεκριμένα, οι προς έγκριση μελέτες συντήρησης οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας αφορούν τα νησιά:

  • Άνδρο, Τήνο και Μύκονο, συνολικού προϋπολογισμού 6.700.000,00 ευρώ
  • Νάξο, Μικρές Κυκλάδες, Πάρο, Αντίπαρο και Αμοργό, συνολικού προϋπολογισμού 550.000,00 ευρώ
  • Σέριφο, Σίφνο, Μήλο και Κίμωλο, συνολικού προϋπολογισμού   3.500.000,00 ευρώ
  • Θήρα, Θηρασιά, Ίο, Φολέγανδρο και Ανάφη, συνολικού προϋπολογισμού 3.550.000,00 ευρώ Κύθνο και Κέα, συνολικού προϋπολογισμού 2.600.000,00 ευρώ
Το μεγαλύτερο έργο οδοποιίας στην ιστορία των Κυκλάδων υλοποιείται από την ΠΝΑ
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Λεονταρίτης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης σε σχετική δήλωσή του ανέφερε: «Προχωράμε στην υλοποίηση των μεγαλύτερων παρεμβάσεων βελτίωσης του οδικού δικτύου που έγιναν ποτέ. Ανταποκρινόμαστε στην μεγάλη αναγκαιότητα αναβάθμισης της ασφάλειας του οδικού δικτύου των νησιών των Κυκλάδων, παρακάμπτοντας τις πρωτόγνωρες αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο και συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε ότι είμαστε η Περιφερειακή Αρχή που σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που κληρονομήσαμε, απαντάμε με έργα».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.