Το Δημοτικό σχολείο Μεσαριάς ευχαριστεί

Το Δημοτικό σχολείο Μεσαριάς ευχαριστεί για την δωρεά τους την οικογένεια της Κατερίνας Ζαρμπή και του Βαγγέλη Μαγείρου, που έγινε εις μνήμην της μητέρας τους ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Ι. ΖΑΡΜΠΗ

Το Δημοτικό σχολείο Μεσαριάς ευχαριστεί
Κασσάνδρα Ι. Ζαμπή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Μεσαριάς Άνδρου, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας,  για τη δωρεά του ποσού των  2.000 € εις μνήμη της   Κασσάνδρας Ι. Ζαρμπή, παλαιάς μαθήτριας του Σχολείου μας, στην κόρη της Κατερίνα Ζαρμπή, στον σύζυγό  της Βαγγέλη Μαγείρου και στα παιδιά της Κασσάνδρα, Μανώλη και Άννα.

Η προσφορά   αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική  για την εύρυθμη λειτουργία  της Σχολικής μας Μονάδας, η οποία  διευκολύνει το έργο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

 ΟΙ  ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠ/ΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΣΑΡΙΑΣ  ΑΝΔΡΟΥ 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.