Μετά την ITB της Γερμανίας για την τουριστική έκθεση IMTM του Ισραήλ βάζει “πλώρη” η  Άνδρος με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Μουστάκα να είναι διαδικτυακά παρών και μάχιμος…

Μετά την ITB της Γερμανίας στην τουριστική έκθεση IMTM του Ισραήλ η Άνδρος
Λιόγερμα στο Γαύριο. Μια τρυφερή φωτογραφία του ζωγράφου Μιχάλη Τζανουλίνου!

Το δελτίο τύπου

Μετά την ITB της Γερμανίας στην τουριστική έκθεση IMTM του Ισραήλ η Άνδρος

Ενεργά παρών ήταν ο Δήμος Άνδρου στην κορυφαία ψηφιακή έκθεση τουρισμού ITB NOW που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 9 και 12 Μαρτίου 2021. Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Μουστάκας ανέλαβε τις προγραμματισμένες συναντήσεις με έγκριτους τουριστικούς εκπροσώπους της Γερμανικής αλλά και παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας με σκοπό την καλύτερη δυνατή διείσδυση και ανάδειξη του προορισμού σε αγορές ενδιαφέροντος του εξωτερικού.Μετά την ITB της Γερμανίας στην τουριστική έκθεση IMTM του Ισραήλ η Άνδρος Ως σημείο αναφοράς, ο Δήμος είχε το δικό του virtual stand χωρίς κόστος στο πλαίσιο της εκθεσιακής παρουσίας του ΕΟΤ το οποίο και φρόντισε να εμπλουτίσει με πληροφοριακό και οπτικό υλικό. «Η προσπάθεια του Δήμου για προβολή θα συντηρηθεί και θα ενισχυθεί με νέες δράσεις, όπως ενδεικτικά η παρουσία μας χωρίς οικονομική επιβάρυνση στην καθιερωμένη έκθεση τουρισμού στο Ισραήλ IMTM 2021 μετά από την άμεση ανταπόκριση μας στο νέο κάλεσμα του ΕΟΤ για εκθεσιακή συμμετοχή», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος σχετικά με τις επόμενες δράσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.