Ακόμα 7  κρούσματα κορωνοϊού στην Άνδρο ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στην σημερινή ημερήσια ανακοίνωσή του με τα κρούσματα στην επικράτεια να εκτοξεύονται στα 3.586 το τελευταίο 24ωρο με 699 διασωληνωμένους και 51 νεκρούς.

Η πανδημία χτυπάει πλέον δυνατά την πόρτα του νησιού μας. Μάσκες παντού, αυστηρή τήρηση των μέτρων, απόσταση και ατομική υγιεινή. Ακόμη δεν έχει απαντηθεί από τους ειδικούς εαν βρισκόμαστε στην κορύφωση του τρίτου κύματος. Οι εμβολιασμοί όμως είναι εδώ και όλοι συμφωνούν πως το φως στο βάθος του τούνελ είναι πλέον ορατό.

Είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης για όλους μας αλλά και όπως γράφει χαρακτηριστικά ο ανδριώτης χειρουργός Φαίδων Βασιλειάδης για “εσένα που παίρνεις το ρίσκο, για εσένα που διαδηλώνεις, για εσένα που παρτάρεις, για εσένα που κουράστηκες, για εσένα που αρνείσαι το εμβόλιο”.  

Ακόμα 7 κρούσματα κορωνοϊού στην Άνδρο

Η Ανακοίνωση του ΕΟΔΥ ΕΔΩ!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.