Χρηματοδότηση λόγω covid-19 στην Άνδρο και σε όλη την επικράτεια παρέχει με έκτακτη επιχορήγηση το υπουργείο Εσωτερικών.

Χρηματοδότηση λόγω covid-19 στην Άνδρο

Η Άνδρος λαμβάνει 36.400€ από το σύνολο των 50.000.000€ της έκτακτης επιχορήγησης του υπουργείου Εσωτερικών (απόφαση 22848/26-3-2021), για τους δήμους της χώρας.

Τα χρήματα προσφέρονται για την ενίσχυση της ρευστότητας της Αυτοδιοίκησης λόγω της μείωσης των εσόδων από τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το λαμβανόμενο ποσό πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για να καλυφθούν οι έκτακτες και επιτακτικές ανάγκες του Δήμου που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορωνοϊού.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ε τοτε να φωναζουμε ολοι μαζι (εχει κρουσματα εχει κρουσματα)να μη μιλαμε να μη βγαινουμε απο τα σπιτια μας ..Κ ετσι θα δωσουν περισοτερα χρηματα στο δημο απο το υπουργειο. Εχουμε πολλους αναξιοπαθουντες στην Ανδρο. χρειαζονται τα χρηματα καποιοι στο νησι για το σανο!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.