Ακόμη ένα νέο κρούσμα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για την ΠΕ Άνδρου στην σημερινή έκθεσή του 30.3.2021. Σήμερα “έφυγαν” 72 συνάνθρωποί μας, 741 βρίσκονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ και καταγράφηκαν 4.340 κρούσματα στην επικράτεια (αριθμός ρεκόρ από την έναρξη της πανδημίας στη χώρα μας).

Έξοδος από την πανδημία είναι οι εμβολιασμοί. “Την διαβεβαίωση πως η επιχείρηση Ελευθερία προχωρά κανονικά και πως έως το τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου θα έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση όλοι οι πολίτες, που επιθυμούν να εμβολιαστούν και είναι άνω των 60 ετών, καθώς και αυτοί, που υποφέρουν από βαριά υποκείμενα νοσήματα, παρείχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 27 Μαρτίου στο νέο mega εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι”.

Ακόμη ένα νέο κρούσμα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ακόμη ένα νέο κρούσμα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Η Αναλυτική Ενημέρωση του ΕΟΔΥ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.