Στην αγαπημένη μας Νάσια

"Έφυγε" η Νάσια Χαλκωματά

Την 25η  Μαρτίου 2021… ημέρα του Ευαγγελισμού, έφυγε από κοντά μας η αγαπημένη μας ΝΑΣΙΑ ΧΑΛΚΩΜΑΤΑ.

Επί πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, προσέφερε τις υπηρεσίες της με πολύ αγάπη,  στον Σύνδεσμο, τους συμπατριώτες, το χωριό της, τις Μένητες, την Ανδρο μας.

Πάντα ήρεμη, ευγενική, αξιοπρεπής, ανιδιοτελής, τυπική, συνεπής στις υποχρεώσεις της, κομψή, όμορφη , από τα σχολικά της χρόνια ξεχώριζε όχι μόνον για το  όμορφο παράστημά της , αλλά και ως άριστη μαθήτρια , ήταν πάντα  η σημαιοφόρος  του σχολείου.

Αχώριστη συντροφιά της η αγαπημένη της αδελφή Ιωάννα, πάντα μαζί, της συμπαραστάθηκε  με αυτοθυσία, μέχρι την τελευταία στιγμή που έφυγε από την αγκαλιά της.

Αυτά και άλλα πολλά θα ήθελα να σου πω, εκ μέρους όλων μας, να είμαστε όλοι κοντά σου, να σε αποχαιρετήσουμε, αλλά η πανδημία αυτός ο ιδιότυπος πόλεμος, μας στέρησε τον τελευταίο ασπασμό, αγαπημένη μας Νάσια.

Πόσο δύσκολο θα είναι για όλους μας η απουσία τόσων αγαπητών  φίλων που δεν θα είναι πια κοντά μας;

Θα είναι όμως όλοι μαζί σε άλλη γειτονιά… στην γειτονιά των αγγέλων… και θα μας φροντίζουν και θα μας προστατεύουν, όπως έκαναν μέχρι τώρα.

Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Νάσια.

Θα σε θυμόμαστε πάντα με πολύ αγάπη… θα μας λείψεις.

Βασιλική Λινού

Πρόεδρος Συνδέσμου Ανδρίων Πειραιώς

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.