Η πυρκαγιά μαίνεται – Εκκένωση στο Ατένι

Η πυρκαγιά μαίνεται - Εκκένωση στο Ατένι
Photo: Team Andriakipress
Η πυρκαγιά μαίνεται - Εκκένωση στο Ατένι
Photo: https://www.facebook.com/photo/?fbid=5275321739176399&set=pcb.5275322069176366

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση που ξεκίνησε τα ξημερώματα στα Ρέματα και τώρα κατευθύνεται προς Ατένι. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και 2 Α/Φ ενώ κινητοποιήθηκε μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου της 1ης ΕΜΑΚ που θα μεταβεί με Ε/Π. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές. Σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου στον ΣΚΑΪ “Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο ΚΥΑ με ελαφρά εγκαύματα,  ενώ προληπτικά εκκενώθηκαν τα χωριά Ρέματα και Ατένι”

Η πυρκαγιά μαίνεται - Εκκένωση στο Ατένι
Photo: Team Andriakipress

Η Ανακοίνωση του δήμου για εκκένωση στο Ατένι

ΚΥΡΙΑΚΗ, 04.04.21, ώρα 10.30

 ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΤΕΝΙ, ΛΟΓΩ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

Προς τους διαμένοντες στον οικισμό Ατένι

Παρακαλούμε για την άμεση και προληπτική εκκένωση κατοίκων του οικισμού Ατένι, καθώς και απομάκρυνση ζώων και σταθμευμένων οχημάτων, υπό το βάρος της πυρκαγιάς, που ενέσκηψε νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Στην πυρκαγιά επιχειρεί το σύνολο των οχημάτων του Δήμου και λοιπών  φορέων πολιτικής προστασίας, καθώς και ιδιωτών, ενώ αναμένεται και πεζοπόρο Τμήμα, που θα ενισχύσει τις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Η πυρκαγιά μαίνεται - Εκκένωση στο Ατένι
Photo: Team Andriakipress

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis”

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.