Συνελήφθησαν στην Άνδρο δύο άτομα για υπόθεση ναρκωτικών Κατασχέθηκαν -11,3- γραμμ. κοκαΐνη και -2- κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθησαν δύο στην Άνδρο για υπόθεση ναρκωτικών
,

Συνελήφθησαν στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Υδρούσας, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της προμήθειας, κατοχής, μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και παράνομης διαμονής στη χώρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες το πρωί (2.4.2021) πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχος στον αλλοδαπό κατά την άφιξη του στο νησί, με πλοίο της γραμμής από Ραφήνα, κατά τον οποίο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

•    κοκαΐνη βάρους 11,3 γραμμάρια
•    2 κινητά τηλέφωνα

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός μετέβη στην Αθήνα και προμηθεύτηκε την κοκαΐνη για λογαριασμό ημεδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη πρώτες πρωινές σήμερα 3.4.2021).

Επίσης διαπιστώθηκε ότι, ο αλλοδαπός διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.