Ξεκινά το πρόγραμμα εμβολιασμού για 18-60 ετών στην Άνδρο

ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ 18-60 ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

Προς τους κατοίκους της Άνδρου

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου Άνδρου και σε συνεχή συνεργασία με τη Διευθύντρια του Κ.Υ. Άνδρου, Ευαγγελία Λιαποπούλου, το Συντονιστικό Κέντρο ΓΕΕΘΑ και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ανακοινώνεται ότι άμεσα προγραμματίζεται ο μαζικός εμβολιασμός των μόνιμων κατοίκων Άνδρου (Έλληνες- Αλλοδαποί), ηλικίας 18 έως 60 ετών.

Όσοι έχουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και επιθυμούν να εμβολιαστούν, μπορούν να το δηλώσουν μέσω του Δήμου Άνδρου, από την Πέμπτη, 15 έως και την Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021, μαζί με τα εξής στοιχεία:

1. Ονοματεπώνυμο (με κεφάλαια), όπως αναγράφεται στη Βεβαίωση ΑΜΚΑ,

2. ΑΜΚΑ. Όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ, θα πρέπει να προβούν σε διαδικασία έκδοσης προσωρινού Αριθμού.

3. Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό ή/και σταθερό).

Τα στοιχεία μπορούν να τα δηλώσουν με τους εξής τρόπους:

• Μέσω mail: Παρακαλούνται να τ’ αποστείλουν στο  koinonikaandros@gmail.com.

• Mέσω τηλεφώνου ή/και δια ζώσης (υποβάλλοντας αίτηση) στα εξής Δημοτικά/Κοινοτικά  Κτήρια:
1. Για τους κατοίκους Κορθίου και γύρω περιοχών: ΚΕΠ Κορθίου, τηλ.2282360320 και 2282360326, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ. Η εξυπηρέτηση θα γίνεται και το Σάββατο 17 Απριλίου 2021, από τις 8 το πρωί με τις 5 το απόγευμα.

Για τους κατοίκους Μπατσίου και γύρω περιοχών: ΚΕΠ Μπατσίου, τηλ.2282041343,από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ,

Για τους κατοίκους Γαυρίου και γύρω περιοχών: Κοινοτικό Γραφείο Γαυρίου, τηλ.2282360122 και 2282360101, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ. Η εξυπηρέτηση θα γίνεται και το Σάββατο 17 Απριλίου 2021, από τις 8 το πρωί με τις 5 το απόγευμα.

Για τους κατοίκους Χώρας και γύρω περιοχών: Νέο Δημαρχείο  Άνδρου (κτήριο Βούλγαρη), τηλ. 2282360241, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ. Η εξυπηρέτηση θα γίνεται και το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Απριλίου 2021, από τις 8 το πρωί με τις 5 το απόγευμα.

Όσοι έχουν ήδη προγραμματίσει εμβολιασμό μέσω του Κέντρου Υγείας Άνδρου, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Άνδρου. Τα συγκεκριμένα ραντεβού θα πραγματοποιηθούν ως έχουν προγραμματιστεί.

Ανδριώτες και Ανδριώτισσες,

Από την πρώτη στιγμή των ανακοινώσεων της Κυβέρνησης για τα εμβόλια έναντι της Covid-19, ο Δήμος Άνδρου επεδίωξε και πέτυχε να ξεκινήσει πρόγραμμα εμβολιασμού και στο νησί μας.Πρόκειται για ένα ακόμη μέτρο προστασίας και θωράκισης της Δημόσιας Υγείας.  Ένας ακόμη τρόπος να διακριθεί η Άνδρος ως ασφαλής προορισμός για όλους.

Η συμμετοχή στους εμβολιασμούς είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή, κοινωνική λειτουργία.

Με εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.