Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Νίκος Μουστάκας αναφέρεται στις στοχευμένες δράσεις για τον τουρισμό με την συμμετοχή του Δήμου Άνδρου σε workshop για τη γαλλική αγορά. 

Ν. Μουστάκας: Στοχευμένες δράσεις για τον τουρισμό

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των προσπαθειών προώθησης σε αγορές του εξωτερικού, ο Δήμος Άνδρου και η Επιτροπή Τουρισμού συμμετείχαν πρόσφατα στο Greek- French Alternative Tourism & Gastronomy Workshop. Τη δυνατότητα συμμετοχής χωρίς κόστος σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, παρείχε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που ανέλαβε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης.

Ν. Μουστάκας: Στοχευμένες δράσεις για τον τουρισμό

Στο διάστημα 13-15 Απριλίου 2021, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Νίκος Μουστάκας πραγματοποίησε διαδικτυακές συναντήσεις, στις οποίες είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το τουριστικό «προϊόν» του νησιού σε Γάλλους επαγγελματίες.

Ν. Μουστάκας: Στοχευμένες δράσεις για τον τουρισμό

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η συμμετοχή του Δήμου Άνδρου στη μεγάλη εικονική διεθνή έκθεση τουρισμού του Ισραήλ ΙΜΤΜ 2021 που θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Ιουνίου και που ο Δήμος συμμετέχει δωρεάν μετά από την έγκαιρη κινητοποίηση του στο κάλεσμα του ΕΟΤ για συμμετοχή χωρίς κόστος, σε ορισμένο αριθμό φορέων.

«Προσδοκώντας μία καλύτερη τουριστική σεζόν, διατηρούμε επαφή με το εξωτερικό μέσα από στοχευμένες δράσεις», δήλωσε ο κ. Μουστάκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.