Το δελτίο τύπου για την αποκατάσταση των ζημιών σε Νειμποριό και Όρμο από τον Δήμο Ανδρου έχει ως εξής:

Το δελτίο τύπου για την αποκατάσταση των ζημιών σε Νειμποριό και Όρμο από τον Δήμο Άνδρου
Photo: Team Andriakipress

Αποκατάσταση των ζημιών, που επέφεραν οι ισχυροί άνεμοι στις φορητές κατασκευές για πρόσβαση των ΑΜΕΑ στις παραλίες

Ζημιές από τον ιδιαίτερα ισχυρό άνεμο προκλήθηκανχθες, Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021, στην εν εξελίξει δράση της πρόσβασης των ΑΜΕΑ στις παραλίες και συγκεκριμένα στην παραλία Νειμποριό στην Χώρα και στον Όρμο Κορθίου. 

Πρόκειται για μη μόνιμες κατασκευές, οι οποίες τον χειμώνα θ αποσύρονται και θα τοποθετούνται εκ νέου τη θερινή περίοδο.

Σημειώνεται ότι δεν έχει γίνει παραλαβή κανενός τμήματος της εν λόγω δράσης. Ήδη η Τεχνική Υπηρεσίαέχει επικοινωνήσει με τον ανάδοχο και από αύριο ξεκινούν οι διαδικασίες επανατοποθέτησης των φορητών αυτών κατασκευών.

Τέλος, πρόκειται για προμήθεια υλικών με διαδικασία, που επιλέχθηκε και προδιαγραφές, που τέθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση, του κ. Θ. Σουσούδη.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

#menoumeasfaleis#

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.