Λήγει αύριο η προθεσμία για τους κατοίκους που θέλουν να εμβολιασθούν στην Άνδρο όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Άνδρου

Λήγει αύριο η προθεσμία για τους κατοίκους που θέλουν να εμβολιασθούν στην Άνδρο
Photo: Team Andriakipress

ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΥ

Μέχρι την Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 και ώρα 3 το μεσημέρι  θα συνεχιστούν οι δηλώσεις μέσω του Δήμου Άνδρου όσων κατοίκων του νησιού επιθυμούν να εμβολιασθούν. Η ημερομηνία είναι τελική, καθώς τότε θα ολοκληρωθεί η δράση. Τυχόν αιτήματα μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας θα πρέπει να δηλώνονται μέσω της Πλατφόρμας https://emvolio.gov.gr και ο εμβολιασμός θα διεξάγεται σε περιοχή εκτός Άνδρου.

Υπενθυμίζεται πως, όσοι είναι κάτοικοι Άνδρου (Έλληνες- Αλλοδαποί), ηλικίας 18 και άνω, και επιθυμούν να εμβολιαστούν, μπορούν να το δηλώνουν μέσω του Δήμου Άνδρου, μαζί με τα εξής στοιχεία:

  1. Ονοματεπώνυμο (με κεφάλαια), όπως αναγράφεται στη Βεβαίωση ΑΜΚΑ,
  2. ΑΜΚΑ. Όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ, θα πρέπει να προβούν σε διαδικασία έκδοσης προσωρινού Αριθμού.
  3. Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό ή/και σταθερό).

Τα στοιχεία δηλώνονται με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω mail: Στο koinonikaandros@gmail.com.
  • Mέσω τηλεφώνου: 2282360241, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι.

 Όσοι από τους κατοίκους είτε έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή   μέσω του Δήμου, είτε έχουν ήδη προγραμματίσει εμβολιασμό μέσω της ειδικής πλατφόρμας, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσουν ξανά με τον Δήμο Άνδρου.

Τα ήδη προγραμματισμένα ραντεβού θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με την ενημέρωση, που έχουν λάβει πλέον οι ενδιαφερόμενοι από το Κέντρο Υγείας.

Η συμμετοχή στους εμβολιασμούς χτίζει τείχος ανοσίας απέναντι στον ιό και είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή, κοινωνική και οικονομική λειτουργία.

Η Άνδρος είναι και γίνεται ακόμη περισσότερο ασφαλής προορισμός.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.