Α. Μακρή Κοζανίτη, η αντιδήμαρχος επί της Δημόσιας Υγείας στο νησί υπογράφει την ανακοίνωση του Δ. Α. για τους πολίτες και τις δυσκολίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι, τώρα που η πανδημία χτυπάει πιο δυνατά την πόρτα μας και αποδεικνύει την πρόθεση του Δήμου να υπλοποιήσει την έννοια της ενσυναίσθησης. 

Α. Μακρή Κοζανίτη: Κανένας μόνος του στην Άνδρο

Η Ανακοίνωση του Δ. Α.

ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Τηλέφωνο: 2282022021
Όπως και από την αρχή της πανδημίας, ο Δήμος Άνδρου και οι κοινωνικές του Υπηρεσίες στέκονται δίπλα σε όλους τους νησιώτες, στο πλαίσιο των μέτρων έναντι της COVID-19.
Το τηλεφωνικό κέντρο υποστήριξης και εμψύχωσης είναι δεν έπαψε να λειτουργεί και είναι πάντα στη διάθεση των πολιτών με σκοπό:
• Την ψυχολογική υποστήριξη και ενδυνάμωση,
• Την αρωγή σε κατοίκους, που τίθενται σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων Covid-19 και δεν έχουν άλλο τρόπο βοήθειας,
• Την αρωγή σε κατοίκους, που αδυνατούν, αλλά πρέπει να μετακινηθούν,
• Την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων σε συνεργασία με τις ομάδες εθελοντών του ΣΕΔΑ, στις κατά τόπους Κοινότητες και με λοιπούς φορείς, όπως ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΚΑΒ, ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ.

Τηλέφωνο υποστήριξης: 2282022021 24ωρη λειτουργία

Παρακαλείσθε για συνετή και συνειδητή χρήση της τηλεφωνικής γραμμής στήριξης, για την ορθότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, που χρήζουν πραγματικής ανάγκης.

Η ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΘΗΝΑ ΜΑΚΡΗ- ΚΟΖΑΝΙΤΗ

#menoumeasfaleis#

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.