Η ανακοίνωση του αποτελέσματος 130 δράσεων των δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων σε 61 κεντρικά σημεία περιφερειακών ενοτήτων της χώρας από τον ΕΟΔΥ φέρει την Άνδρο με επτά θετικά κρούσματα. 

Τα θετικά κρούσματα του Κορθίου και η έκκληση του δημάρχου για τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού

Η ανακοίνωση έχει ως εξής :

(22). ΠΕ ΑΝΔΡΟΥ: ΚΟΡΘΙ 190 rapid test με 7 θετικά (3.68%) αφορούν σε 5 άνδρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 49 έτη,

Διενεργήθηκαν στην επικράτεια 16.497 rapid test και ανευρέθηκαν 237 θετικά (1.44%). Από τις 237 περιπτώσεις, οι 125 αφορούν άνδρες και οι 112 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 31 έτη (μέση ηλικία τα 34.19 έτη).

Στο μεταξύ τον κώδωνα του κινδύνου σείει ο δήμαρχος του νησιού κ. Δημήτρης Λοτσάρης μετά την συνεχή αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα.

Η ανακοίνωση έκκληση

Τα θετικά κρούσματα του Κορθίου και η έκκληση του δημάρχου για τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊούANOIKTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΤΣΑΡΗ, ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ COVID-19.

Προς κατοίκους, δημότες και επισκέπτες της Άνδρου

Παρακαλώ θερμά για την τήρηση των μέτρων της καραντίνας και του αυτοπεριορισμού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Εάν διαγνωστείτε με θετικό αποτέλεσμα ή εάν είστε Στενή Επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος, παρακαλώ να επικοινωνήσετε άμεσα με τον ιατρό σας ή το Κέντρο Υγείας Άνδρου (2282360001) για ιατρικές οδηγίες ή με τον ΕΟΔΥ στο τηλέφωνο 2105212054. Όπως συμβουλεύει ο ΕΟΔΥ, εάν είστε θετικοί με ήπια ή χωρίς συμπτώματα ή θεωρείστε  στενές επαφές θετικού κρούσματος, παραμείνατε σε καραντίνα.

Οδηγίες και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ:

Αν ανήκετε στην κατηγορία των ατόμων, που είτε είχαν νοσήσει στο παρελθόν και παραμένετε ασυμπτωματικοί, είτε είναι πλήρως εμβολιασμένα, ΜΟΝΟ τότε μπορείτε να εξαιρεθείτε από την καραντίνα.

Τήρηση των μέτρων σημαίνει, πως η Άνδρος παραμένει ασφαλής προορισμός.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.