Δίωρη διακοπή στην υδροδότηση αύριο 21.5.2021 στο Νειμποριό

Δίωρη διακοπή στην υδροδότηση αύριο 21.5.2021 στο Νειμποριό
Photo: Team Andriakipress

Η ανακοίνωση του Δ.Α.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΙΜΠΟΡΙΟ (Δ.Ε. ΑΝΔΡΟΥ)

Λόγω εργασιών αποκατάστασης βλάβης σε σημείο του δικτύου ύδρευσης, σας ενημερώνουμε ότι θα διακοπεί η παροχή νερού στο Νειμποριό, από οπωροπωλείο Σβουρένου έως Del Arte Café αύριο Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021,  από τις 7.30 έως τις 9.30 το πρωί.

 Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis#

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πείτε το . Απλά πείτε το: από την φρεσκοστρωμένη άσφαλτο αναβλύζει άφθονο νερό εδώ και μέρες…απαράδεκτα πολλές μέρες, όπως σε κάθε βλάβη, όπως σε κάθε ζημιά που αν δεν φέρει τον κόσμο στα όριά του δεν αποκαθίσταται. Και μιας κι ο λόγος για άσφαλτο, αποκαταστάσεις και λοιπές ομορφιές, η τελευταία σημαντική δουλειά που έγινε επί Σουσούδη, πρωτοστατούντος του Ν. Βιδάλη, ήταν οι εκτεταμένες εργασίες στην δεξαμενή ύδρευσης της Χώρας λόγω των οποίων χρειάστηκε να σκαφτεί και ο δρόμος. Δυο χρόνια τώρα δεν περίσσεψε στους πολυάσχολους κυρίους Λοτσάρη- Γιαννίση ούτε χρόνος ούτε χρήμα για την αποκατάσταση του δρόμου, ώστε να πάψει να είναι επικίνδυνος. Όπου καμμία φιγουρατζίδικη φαμφάρα όμως είναι πρώτοι και καλύτεροι, μέχρι την στιγμή που τους προδίδει η πραγματικότητα και καταπίνουν την γλώσσα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.