Περπάτημα στο Κοχύλου Αγία Ελεούσα με το LIFE TERRACESCAPE την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 5 το απόγευμα. 

Περπάτημα στο Κοχύλου Αγία Ελεούσα με το LIFE TERRACESCAPE

Η πρόσκληση

Η ομάδα του έργου LIFE TERRACESCAPE διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε εξόρμηση στη νέα πεζοπορική διαδρομή Τ1 Κοχύλου – Αγία Ελεούσα.

Η πεζοπορία θα λάβει χώρα την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 17.00 το απόγευμα. Σημείο συνάντησης είναι το Κέντρο Ενημέρωσης LIFE, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Κοχύλου.

Πρόκειται για μια υπέροχη διαδρομή προς τις επανακαλλιεργούμενες από το LIFE TERRACESCAPE αιμασιές στην Αγία Ελεούσα, ακολουθώντας τον δρόμο που χρησιμοποιούσαν οι ντόπιοι για να πάνε από το χωριό προς τα χωράφια και τις καλλιέργειες τους. Κατά μήκος της διαδρομής θα συναντήσουμε ξωκλήσια, κονάκια, αλώνια και κτίσματα για τα ζώα που χρησιμοποιούσαν οι χωρικοί στο παρελθόν.

Η συνολική διάρκεια της πεζοπορίας εκτιμάται ότι θα είναι 2 ώρες και θα καλυφθεί απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρων, ακολουθώντας το σηματοδοτημένο και πρόσφατα καθαρισμένο μονοπάτι T1 του έργου LIFE TERRACESCAPE.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να έχουν μαζί τους νερό και να φορούν κλειστά παπούτσια.

Σας περιμένουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.