Συντονισμένη και δυναμική η προβολή της Άνδρου στον διεθνή τουριστικό χάρτη με δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου να την φέρουν στο προσκήνιο.

Ακόμη και αν δεν διαβάζουμε ξένο τύπο τα ονόματα: New York Times, Vagabond, Daily Telegraph, Guardian, Evening Standard, Family Traveller, Der Spiegel μας είναι γνωστά! Γνωρίζουμε όλοι πως πρόκειται για την αφρόκρεμα του παγκόσμιου τύπου. Αυτά λοιπόν τα επιδραστικά sites & έντυπα εδώ και κάποιους μήνες στάζουν μέλι και ροδοζάχαρη για την Άνδρο… και εδώ που τα λέμε λίγοι από όσους επηρεάζουν να έρθουν δεν θα μείνει κονάκι και high lux κατοικία ξενοίκιαστη. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα μας! Δικαίως! Διότι η Άνδρος είναι νησί πανέμορφο που συνδυάζει ιδανικά βουνό και θάλασσα. (παράδειγμα: Κατακαλόκαιρο στη Βουρκωτή θέλεις μπουφάν, την ίδια ώρα που στο Γιαλό ο τζίτζικας αφυδατωμένος ξεφωνίζει). 

Βεβαίως όλες αυτές οι αναφορές δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη, η τουριστική προβολή του νησιού έγινε με πολύ κόπο από πολλούς, εδώ και χρόνια, η συμβολή όμως του συμπαθούς αντιδήμαρχου Τουρισμού Νίκου Μουστάκα ήταν καθοριστική.

Το “χαλί” το έστρωναν πολλά χρόνια… το μουσείο Γουλανδρή, τα Ιδρύματα με τις πολιτιστικές τους εκδηλώσεις, το Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου και φυσικά το Andros Routes – Ανδριώτικα μονοπάτια κ.ά. όλοι αυτοί και πολλοί άλλοι έφτασαν την σκυτάλη μέχρι εδώ και μάλιστα να κατατάσσουν οι New York Times την Άνδρο στα 52 πιο ερωτεύσιμα μέρη του κόσμου! Αυτό κι αν είναι νέο! 🧿

AthensVoice

Άνδρος: Υπόκλιση και διθυραμβικά σχόλια από τα διεθνή ΜΜΕ
Διεθνής αναγνώριση για το ελληνικό νησί

Σε έναν από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς για διακοπές αναδεικνύεται η Άνδρος, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.
Διθυραμβικά σχόλια κάνουν για την Άνδρο μερικά από τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης του κόσμου, που προτείνουν το ελληνικό νησί ως προορισμό των φετινών καλοκαιρινών διακοπών.

👉🏽 Διαβάστε το άρθρο της athensvoice εδώ: 🌐 www.athensvoice.gr/greece/andros

Φωτογραφίες: Μιχάλης Τζανουλίνος

Στα διεθνή ΜΜΕ προβάλλεται η Άνδρος – Άνοδος στις κρατήσεις και για μετά τον Αύγουστο protothema.gr

Η Άνδρος αποθεώνεται από τα διεθνή ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο! eleftherostypos.gr

Κυκλάδες: Αυτό είναι τo νησί έκπληξη που τα σπάει και βλέπει τις κρατήσεις τουριστών να αυξάνονται newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.