Αποφασισμένος να βρει άκρη και να δώσει λύση στο θέμα του τηλεοπτικού σήματος της DIGEA και των παρεμβολών που ενδέχεται να αποτρέπουν Ανδριώτες τηλεθεατές από το να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προγράμματα στην τηλεόραση φαίνεται πως είναι ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Γιαννίσης αφού κάλεσε κλιμάκιο της ΕΕΤΤ στο νησί για επιτόπια έρευνα.

Η ΕΕΤΤ στην Άνδρο για το τηλεοπτικό σήμα
Κλιμάκιο ΕΕΤΤ στο Δημαρχείο με τον Δημήτρη Γιαννίση.

Το δελτίο τύπου του Δήμου

Τηλεοπτικό σήμα Digea: Επίσκεψη κλιμακίου Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων  (ΕΕΤΤ) στην Άνδρο.

Η ΕΕΤΤ στην Άνδρο για το τηλεοπτικό σήμα
Μέλος του κλιμακίου ΕΕΤΤ με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καππαριάς, Νικ. Μανέτα και τον Αντιδήμαρχο Κορθίου, Δημήτρη Τηνιακό

Δυο ημέρες επιτόπια έρευνα στην Άνδρο διενήργησε κλιμάκιο από την Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή αρμόδια για το τηλεοπτικό σήμα, κατόπιν πρόσκλησης του Δήμου Άνδρου, δια του Αντιδημάρχου, Δημήτρη Γιαννίση, σε συνέχεια των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει η Άνδρος με το τηλεοπτικό σήμα της Digea A.E.

Μεταξύ 27 και 28 Μαΐου το κλιμάκιο επισκέφθηκε και έλαβε μετρήσεις σε πολλά σημεία του νησιού, όπως στη Χώρα, Στενιές, Πιτροφό, Καππαριά και την ευρύτερη περιοχή της βόρειας Άνδρου

Η ΕΕΤΤ στην Άνδρο για το τηλεοπτικό σήμα
Κλιμάκιο ΕΕΤΤ στον Πιτροφό, για τεχνικές μετρήσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του κλιμακίου, ο κ. Γιαννίσης ζήτησε και εγγράφως τις απόψεις της Επιτροπής. Ο Δήμος Άνδρου αναμένει τα στοιχεία, ως επόμενο βήμα για την αποκατάσταση του ζητήματος.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis#

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.