Τα γατάκια έχουν την τιμητική τους φαίνεται αυτό το διάστημα στην Άνδρο.

Φωτογραφίες: Στέλιος Βαρθολομαίος

Τα γατάκια έχουν την τιμητική τους

Εκτός από τις στειρώσεις στις οποίες προέβη ο Δ. Α. και το Φιλοζωϊκό Σωματείο του νησιού, οι τετράποδοι φίλοι μας αποφάσισαν να πάρουν … τα δέντρα. (Πώς λέμε έφυγαν και πήραν τα βουνά;)

Τα γατάκια έχουν την τιμητική τους

Σε ένα πεύκο λοιπόν στο Γαύριο και σε ένα κυπαρίσσι στο Ρωγό ανέβηκαν τα γατάκια και έκατσαν εκεί, το ένα για τρεις μέρες και το άλλο για δύο.

Τα γατάκια έχουν την τιμητική τους

Οι ιδιοκτήτες τους αφού είδαν κι αποείδαν, με τα 24ωρα να περνούν και τα γατάκια να μην κουνιούνται, κάλεσαν τον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών σε βοήθεια. Ο ΣΕΔΑ έσπευσε και με τον εξοπλισμό του έφερε εις πέρας την “επικίνδυνη” αποστολή.Τα γατάκια έχουν την τιμητική τους Τα γατάκια έχουν την τιμητική τους

 

 

Η χαρά των ιδιοκτητών ήταν απερίγραπτη αλλά και των εθελοντών που συμμετείχαν σε μια “τρυφερή” αποστολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.