«Θεόφιλος Καΐρης αγωνιστής και πολιτικός» είναι το θέμα της έκθεσης της Καϊρείου βιβλιοθήκης για το θερινό τρίμηνο Ιουνίου – Σεπτεμβρίου 2021 αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821

Θεόφιλος Καΐρης αγωνιστής και πολιτικός
Η αφίσα της έκθεσης

Η Καΐρειος Βιβλιοθήκη για να τιμήσει την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 οργανώνει έκθεση αφιερωμένη στον μεγάλο Ανδριώτη δάσκαλο και αγωνιστή Θεόφιλο Καΐρη. Στόχος της είναι να προβάλει και να καταστήσει ευρύτερα γνωστή την πολυσχιδή συμβολή του ίδιου καθώς και της αδελφής του Ευανθίας στον αγώνα για την ανεξαρτησία. Για τον σκοπό αυτό συγκέντρωσε αποκλειστικά για την έκθεση προσωπικά τους αντικείμενα καθώς και έγγραφα από το αρχείο της οικογένειας Ε. Ε. Καΐρη, που εκτίθενται για πρώτη φορά δημοσίως.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 26 Ιουνίου έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2021 και θα είναι ανοικτή καθημερινά, εκτός από τις Κυριακές και τις Δευτέρες, από τις 11:00 έως τις13:30 το πρωί και από τις 19:00 έως τις 20:30 το απόγευμα.

Πληροφορίες: 22820 22262, kaireios@otenet.gr www.kaireios.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.