Συνεχίζονται και πάλι τα έργα ασφαλτόστρωσης στη Μεσαριά μετά από ολιγοήμερη διακοπή λόγω Covid-19
Συνεχίζονται και πάλι τα έργα ασφαλτόστρωσης στη Μεσαριά

Η ανακοίνωση του Δήμου

ΞΑΝΑ ΕΡΓΑ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΚΟΝΙ  

(ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΟΥ)

Από αύριο Πέμπτη, 10 Ιουνίου, επανεκκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Βακόνι και Μεσαριά.

Παρακαλούμε για την προσεκτική διέλευση οχημάτων και πεζών από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στα σημεία των εργασιών, καθώς οι εργασίες γίνονται σταδιακά, ανά τμήμα του οδικού δικτύου.

Επίσης, συνεχίζονται οι εργασίες για το κεντρικό αποχετευτικό στο εσωτερικό δίκτυο της Μεσαριάς. Η πρόσβαση πελατών στο Ζαχαροπλαστείο Ζαϊρη, το αρτοποιείο Γ. Γαρυφάλλου και το κατάστημα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Κασιδώνη στη Μεσαριά γίνεται από την πλευρά της Χώρας.

Επιπλέον, εφιστούμε την προσοχή:

1. Στη χρήση του περιφερειακού δρόμου, ως εναλλακτική διαδρομή μετάβασης σε ή επιστροφής από τη Χώρα, καθ’ όλον το διάστημα υλοποίησης των εργασιών.

2. Στην προσεκτική διέλευση των πεζών μονίμων κατοίκων της περιοχής από τα σημεία εργασιών και κυρίως κατά την διάρκεια αυτών.

3. Στη στάθμευση οχημάτων μονίμων κατοίκων και επισκεπτών των περιοχών αυτών σε σημεία, που να μην εμποδίζουν την υλοποίηση των εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ#menoumeasfaleis# 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.