Στη Νέα Υόρκη για τους εορτασμούς της ομογένειας με αφορμή την επέτειο 200 χρόνων από την ελληνική επάνάσταση, προκειμένου να εκπροσωπήσει το Ελληνικό Κοινοβούλιο στην εκδήλωση της Ομογένειας για τα 200 χρόνια από την Έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης «Sail to Freedom» βρίσκεται αυτές τις μέρες η βουλευτής Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού η οποία συναντήθηκε και με τους Ανδριώτες της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ.

Η Κατερίνα Μονογυιού στη Νέα Υόρκη και στον Asteras 92

Στο πολυτελές εστιατόριο του Manhattan Avra Madison ο πρόεδρος του Andros Society of USA κ. Δημήτρης Καλαντζής με την αντιπρόεδρο Ντόρα Γασπαρή και τoν ταμία Δρ. Αντώνιο Γασπαρή φιλοξένησαν την Μυκονιάτισσα βουλευτή Κυκλάδων κ. Μονογυιού και τον Ανδριώτη πολιτειακό βουλευτή του Rhode Island κ. Λεωνίδα Ραπτάκη.

Παράλληλα η κ. Κατερίνα Μονογυιού που παραβρέθηκε σε εκδήλωση επιφανών ομογενών, η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή το event «Sail to Freedom»,  βουλευτής Κυκλάδων, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με Έλληνες Ομογενείς που ξεχωρίζουν για την προσφορά τους τόσο στην ελληνική Ομογένεια της Αμερικής όσο και στην Ελλάδα γενικότερα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κ. Μονογυιού, για τις ανάγκες της εκδήλωσης, έφερε στην Αμερική το ακριβές αντίγραφο της ενδυμασίας της Μ. Μαυρογένους από το Λύκειο Ελληνίδων της Σύρου.

Λίγες μέρες πριν την αναχώρησή της συζητήσαμε στον ραδιοφωνικό αέρα του Asteras 92  για την Άνδρο, τις Κυκλάδες και την πανδημία με την Εφημερίδα ΑΝΔΡΙΑΚΗ / andriakipress.gr και τον Μιχάλη Αστρά, στις “Μουσικές Καλημέρες“.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.