Η συσκότιση των χωριώνΤης ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΛΩΝΙΚΗ

Κάθε χρόνο οι κάτοικοι του νησιού αλλά και όσοι κατοικούν αλλού και έρχονται για να ανοίξουν τα σπίτια τους, αντιμετωπίζουν το θέμα της συσκότισης στους κεντρικούς δρόμους των χωριών.

Οι στύλοι που υπάρχουν δεν έχουν λάμπες, με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία να επικρατεί βαθύ σκοτάδι, που σε συνδυασμό με τους ακαθάριστους δρόμους, δίνουν ένα θλιβερό αποτέλεσμα, όχι μόνο αισθητικά αλλά και πρακτικά.

Συνεχείς οι αιτήσεις για να φωταγωγηθούν τα χωριά, συνεχείς οι αμέλειες, οι καθυστερήσεις και οι αδικαιολόγητες δικαιολογίες.

Προσωπικά αιτούμαι εδώ και ενάμισι χρόνο και η αποκατάσταση της μίας λάμπας έγινε μετά από δημόσιες πιέσεις! Τώρα μαζί με τις αιτήσεις, κάνουμε και δεήσεις για την άλλη που εκκρεμεί.

Οι μόνιμοι κάτοικοι, όσοι κατοικούν αλλού και έχουν σπίτια στο νησί αλλά και οι επισκέπτες, έχουν αναφαίρετο δικαίωμα να περπατάνε ασφαλείς.

Τα αυτονόητα έχουν μετατραπεί σε παρακλήσεις και αυτό είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να επισημαίνεται συχνά, για να  μην γίνει καθεστώς.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.