Το παλιό μου παλτό…” Είναι χρήσιμο, για εκείνον που το έχει ανάγκη.

Η προσφορά είναι χαρά ή ακόμη πιο απλά η χαρά είναι στο να δίνεις.

‘Ετσι ο Δ. Α. με σύνθημα «Μην το πετάξεις! Κάποιος το χρειάζεται» ανακοινώνει κάτι που οι περισσότεροι ήδη γνωρίζουν στο νησί, ότι γίνεται πλεόν ανακύκλωση ρούχων, υφασμάτων και υποδημάτων. 

"Το παλιό σου παλτό..." Είναι χρήσιμο
Η Ανακοίνωση του Δήμου

Σε ξεχωριστή συλλογή – ανακύκλωση παλιών ειδών ένδυσης και υπόδηση προχωρά ο Δήμος μας.

Ήδη τα κουτιά υποδοχής των ανακυκλώσιμων υλικών έχουν τοποθετηθεί σε Χώρα (παλιό ελικοδρόμιο Νειμποριό), Μπατσί (Λιμάνι), Κόρθι (πλησίον Αγροτικού Συνεταιρισμού Όρμου Κορθίου) και Γαύριο (Περιστεριώνας). Τα κουτιά αποτελούν δωρεά ιδιωτικής εταιρείας, χωρίς να προκαλείται οποιαδήποτε δαπάνη για το Δήμο μας.

Η ιδιωτική εταιρεία, που θα παραλαμβάνει τα ανακυκλώσιμα υλικά, θα χορηγεί στον Δήμο μας ποσότητες τροφίμων και ειδών καθαριότητας, τα οποία με τη σειρά του ο Δήμος θα τα δωρίζει στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αποικίων.

Επιτυγχάνεται έτσι προστασία του περιβάλλοντος, μείωση του όγκου των απορριμμάτων και μείωση του κόστους διαχείρισής τους, καθώς και ενίσχυση του Φιλανθρωπικού έργου του νησιού μας.

Θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε σύγχρονες δράσεις με πρακτικές, που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και με το μικρότερο δυνατό κόστος για τον Δήμο και άρα για τους κατοίκους και επισκέπτες μας.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis#

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτό το έρημο το ελικοδρόμιο έχει γίνει σκέτο γυφταριό. Από την μια οι καρνάβαλοι-σπιτάκια (επιλεκτικής-επιχειρηματικού ενδιαφέροντος) ανακύκλωσης, ρυπαροί κάδοι σκουπιδιών και τώρα και τα κουτιά για τα ρούχα. Συχνά πυκνά γίνεται και χώρος κατασκήνωσης ρομά με ό,τι αυτό συνεπάγεται!
    Η θέα στην θάλασσα έχει εξαφανιστεί πίσω από αυτές τις ασχήμιες και σε κάθε επόμενη φαεινή ιδέα η περιοχή υποβαθμίζεται ακόμα περισσότερο!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.