Ο Νειμποριός είναι μια όμορφη, παντός καιρού παραλία με θέα στη Χώρα που διαρκώς εξελίσσεται! 

Πριν δεκαετίες ο Νειμποριός ήταν η μοναδική “κοσμική” παραλία της ανατολικής πλευράς του νησιού… τα χρόνια που κύλησαν μέχρι τις μέρες μας  ο Νειμποριός πέρασε από πολλές φάσεις, εκτινάχθηκε λαμπερά στα χρόνια της λειτουργίας του Cabo del Mar, έπεσε σε μαρασμό αργότερα και τα τελευταία χρόνια πάει να διανορφώσει την δική του ταυτότητα με αρκετά αξιόλογα μαγαζιά.

Όμως όπως να έχει η παραλία του Νειμποριού είναι πάντα μια ονειρεμένη ακτή! Ο λόγος απλός! Η θέα στη χερσόνησο της Χώρας, από τις Πλακούρες μέχρι το Κάτω Κάστρο. Σαν σουρουπώσει τα φώτα από τα σπίτια καθρεφτίζονται στα νερά, τις καλοκαιρινές ζεστές νύχτες το θαλασσινό αεράκι δροσίζει και όπως έλεγαν οι παλιοί “ανοίγει η καρδιά σου”, λιτό επιχείρημα που όμως τα περιέχει όλα! Στα πλεονεκτήματα ένα ακόμη βασικό: η παραλία είναι παντός καιρού, ακόμη με δυνατό μελτέμι το μπάνιο θα πραγματοποιηθεί χωρίς αμμοβολή!

NeimporioDimMilaiou_1

NeimporioDimMilaiou3

NeimporioDimMilaiou10NeimporioDimMilaiou4

Τι έχει ζηλέψει ο Νειμποριός από το Sant Tropetz; Παραλίες στη Μεσόγειο είναι και οι δυό! 😉
NeimporioDimMilaiou5NeimporioDimMilaiou7Πρόσφατα ο Δήμος καλλώπισε την περιοχή, κλάδεψε και καθάρισε τα αλμυρίκια, έφτιαξε σημείο ασφαλούς προσέγγισης για ΑΜΕΑ, θετικά όλα αυτά παρόλο που το σημείο για ΑΜΕΑ δεν είναι το πιο απάνεμο του όρμου, όμως έγινε έστω και εκεί!

NeimporioDimMilaiou_11✍ Άννα Βούλγαρη 📷 Δήμητρα Μηλαίου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.