Υποδειγματικά η μεγάλη φυγή του Αγίου Πνεύματος

Με υποδειγματική τάξη “άδειασε” η Άνδρος το βράδυ της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος 21.6.2021. Τάξη που συνεχίστηκε και την δεύτερη ημέρα της αναχώρησης την Τρίτη 22 Ιουνίου, για τους τυχερούς παραθεριστές που “κέρδισαν” ακόμη μία μέρα στο νησί. Παρά ταύτα και ενώ το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι πια παρελθόν, το νησί φαίνεται να κρατάει ακόμη τους επισκέπτες του. Πιο αναλυτικά, χωρίς προβλήματα εξελίχθηκε η χθεσινή μεγάλη επιστροφή των ταξιδιωτών του τριημέρου.

Υποδειγματικά η μεγάλη φυγή του Αγίου Πνεύματος

Σε επικοινωνία με το Λιμεναρχείο Άνδρου, χθες με τα οκτώ (08) προγραμματισμένα ακτοπλοϊκά δρομολόγια αναχώρησαν με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας συνολικά 5.594 επιβάτες, 1.163 Ι.Χ. οχήματα και 165 δίκυκλα. Ο μεγάλος όγκος των επιβατών έγινε με άψογη διαχείριση του Λιμενικού Σώματος αφού παρά την ισχύ των υγειονομικών πρωτοκόλλων, οι επιβάτες κατά την επιβίβασή τους εξυπηρετήθηκαν με σειρά, ευταξία και χωρίς ταλαιπωρία.

Υποδειγματικά η μεγάλη φυγή του Αγίου Πνεύματος

Και τα πλοία αναχώρησαν χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις. Από νωρίς, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Άνδρου, και με παρόντες τους επικεφαλείς αξιωματικούς του, έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα οργάνωσης της μεγάλης επιβατικής αναχώρησης. Πολύτιμη και η συνδρομή της Αστυνομίας, η οποία σε πλήρη συνεννόηση με το Λιμεναρχείο μερίμνησε για την ομαλή κυκλοφορία πέριξ της λιμενικής εγκατάστασης του Γαυρίου.

Υποδειγματικά η μεγάλη φυγή του Αγίου Πνεύματος

Επισημαίνεται ότι οι χρονικές αποστάσεις των δρομολογίων, με μέριμνα της Λιμενικής Αρχής, συμβάλλουν αποφασιστικά στην ομαλή διαχείριση του επιβατικού κοινού και στην αποφυγή καθυστερήσεων και συμφόρησης τόσο εντός όσο και εκτός λιμένα.

Η μεγάλη επιστροφή των επισκεπτών του τριημέρου, γεγονός εξαιρετικά θετικό για την Άνδρο, ολοκληρώνεται σήμερα. Σύμφωνα με τον Λιμενάρχη Άνδρου, μέχρι το βράδυ αναμένεται να αναχωρήσουν επιπλέον 1.000 επιβάτες, αποδεικνύοντας ότι η αργία του Αγίου Πνεύματος είχε και χρονική διάρκεια μεγαλύτερη του τριημέρου, συνεισφέροντας σημαντικά στον κλάδο του τουρισμού και στην τοπική οικονομία. 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.