Με το βλέμμα στα Αστέρια και την καρδιά στη Γη

Ιούλιος 2021: Κόψε και μοίρασε στα 2

Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΛΩΝΙΚΗ

Αστρολογική Σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ

Η καρδιά του καλοκαιριού που χτυπάει μέσα στον μήνα Ιούλιο, θα χρειαστεί να χτυπήσει πολύ έντονα το πρώτο δεκαήμερο, πριν να ηρεμήσει στο δεύτερο.

Αρχικά νιώθουμε μεγάλη ανακούφιση για το τέλος των εμποδίων, των καθυστερήσεων, των ματαιώσεων και των πολλών επικοινωνιακών προβλημάτων, που δημιούργησε η ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Ιούλιος 2021: Κόψε και μοίρασε στα 2

Από την πρώτη μέρα του Ιουλίου, βλέπουμε πως το τοπίο ακόμα και αν για κάποιους είναι βαρύ, είναι τουλάχιστον ξεκάθαρο και οι αξιολογήσεις μπορούν να γίνουν χωρίς πλάνες και εξιδανικεύσεις που μας παγιδεύουν.

Ωστόσο το πρώτο μισό και ειδικότερα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, χρειάζονται προσοχή.

Την 1/7 η κόντρα του Άρη με τον Κρόνο και στις 4/7 η κόντρα του με τον Ουρανό, δυσκολεύουν την εβδομάδα, στην οποία νιώθουμε εξαντλημένοι και παράλληλα θυμωμένοι. Θα πρέπει να συλλογιστούμε πως η τακτική του να φτάνουμε τους εαυτούς μας στα άκρα έχει πολλές επιπτώσεις και σίγουρα είναι πολύ περισσότερες από τα οφέλη.

Οι συγκρούσεις μέσα και έξω μας θα είναι σφοδρές, με στόχο την εκπλήρωση των επιθυμιών, που γίνονται υπερβολικά ανυπόμονες κάτω από την καλοκαιρινή πρόκληση.

Περισσότερη ένταση και ορμητικότητα θα έχουν Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί του 2ου δεκαήμερου, που είναι ασυγκράτητοι προς όλες τις κατευθύνσεις.

Στις 10/7 η Νέα Σελήνη του μήνα στον Καρκίνο, γίνεται η έναρξη της σταδιακής εσωτερικής ηρεμίας, εφόσον αρχίζουν να καταλαγιάζουν ο θυμός, η ορμητικότητα και η υπερεκτίμηση των δυνάμεών μας.

Αυτή η Νέα Σελήνη δίνει ώθηση σε οικογενειακά θέματα και θέματα σπιτιού από 9 έως 11/7 και μια ευκαιρία να εξελιχθούν προς το καλύτερο. Αφορά περισσότερο Καρκίνους, Ιχθύες και Σκορπιούς, του 2ου δεκαήμερου.

Στις 11/7 ο Ερμής περνάει και αυτός στον Καρκίνο ευαισθητοποιώντας πιο πολύ τη σκέψη αλλά και τη συχνή αίσθηση πως δεν λαμβάνουμε το ενδιαφέρον που επιθυμούμε, με αποτέλεσμα τη γκρίνια και τα παράπονα.

Από 11 έως 14/7 μεσολαβεί και ένα άκρως ερωτικό διάστημα με τη συνάντηση της Αφροδίτης και του Άρη στον Λέοντα. Πάθος, διεκδίκηση και ερωτισμός, παίρνουν φωτιά μέσα σε ένα ήδη λάγνο καλοκαίρι, ειδικότερα για Λέοντες, Κριούς και Τοξότες, γεννημένους στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαήμερου.

Γύρω στις 18/7 οι μέρες θα είναι κάπως βαριές, ιδιαίτερα για Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους και Κριούς του 3ου δεκαήμερου.

Στις 22/7 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και για έναν περίπου μήνα γινόμαστε σχολαστικοί, ακριβείς, τακτικοί, πρακτικοί και άκρως οργανωτικοί, βάζοντας τάξη και σειρά σε όλα.

Από 22 έως 26/7 είμαστε στην επιρροή της Πανσελήνου στον Υδροχόο, στην οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ρεαλιστικά τα δρώμενα, παρά τις συνεχείς προτροπές να παραμείνουμε εραστές  ρομαντικών και ευαίσθητων χειρισμών. Αυτή η αντίφαση θα διχάσει πολλούς και ιδιαίτερα Υδροχόους, Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους, των πρώτων ημερών.

“Κόψε και μοίρασε στα δύο” είναι ο τίτλος του Ιουλίου, παρόλο που η μοιρασιά για τους περισσότερους, θα γέρνει προς τη μία πλευρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.