Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Άνδρου Τήνου συγκαλεί ο πρόεδρος του Δ. Σ. Ελευθέριος Μπάλλας για αύριο Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη. Το θέμα αφορά: Ενημέρωση και λήψη αποφάσεων για τη λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ΤήνουΆνδρου.

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το ΔΛΤΤΑ

Το κατεπείγον της συνεδρίασης συνίσταται ως εξής :
Α) Η λειτουργία του ΔΛΤΤΑ διαχρονικά δεν ικανοποιεί στον απαιτούμενο βαθμό τις ανάγκες των λιμανιών του νησιού, γι΄αυτό άλλωστε ξεκίνησε από την προηγούμενη διοίκηση και συνεχίστηκε από τη σημερινή, η διαδικασία διάσπασης του ΔΛΤΤΑ.
Β) Τους τελευταίους μήνες και ειδικότερα την τελευταία εβδομάδα ,η ανωτέρω διαδικασία έφτασε σε πλήρη αδιέξοδο, αφού σχεδόν κανένα θέμα της Άνδρου δεν συζητείται και δεν διεκπεραιώνεται από το ΔΛΤΤΑ
Γ) Επειδή διακυβεύονται άμεσα οικονομικά συμφέροντα του νησιού, η λειτουργία και η ασφάλεια ανθρώπων και περιουσιών κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο στα λιμάνια του νησιού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.