Για την αναβάθμιση, αυτοματοποίηση και εξέλιξη -γενικότερα- στον δημοτικό ηλεκτροφωτισμό ο Δήμος Άνδρου υπέγραψε σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία.

Αναβάθμιση και οικονομία στον Δημοτικό Φωτισμό

Το δελτίο τύπου

Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία και υπογράφηκε σύμβαση με εταιρεία  «ΒΑΣΗΛΙΟΣ Α.Ε.», ανάδοχο της δράσης  «Υπηρεσία αναβάθμισης & αυτοματοποίησης συστημάτων ηλεκτροφωτισμού».

Στόχος του Δήμου μας είναι με την εφαρμογή «έξυπνων»  και σύγχρονων συστημάτων ηλεκτροφωτισμού να βελτιωθούν σημαντικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες  και να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή οικονομία σε χρηματικούς πόρους.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι ο ανάδοχος της σύμβασης θ’ αμείβεται αποκλειστικά με ποσοστό επί της μείωσης της κατανάλωσης του ρεύματος που θα επιτύχει, «εκμεταλλευόμενος» τις δυνατότητες της τεχνολογίας και αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τις υπηρεσίες προς τον πολίτη.

Αυτό σημαίνει ότι σε καμιά περίπτωση ο Δήμος, δηλαδή όλοι εμείς, δεν θα επιβαρυνθούμε οικονομικά απ’ την εν λόγω δράση.

Παράλληλα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα βελτιωθούν (ποιότητα ηλεκτροφωτισμού, χρόνος αλλαγής λαμπτήρων, χρόνος και ποιότητα συντήρησης κτλ). Στο πλαίσιο της σύμβασης, ο ανάδοχος θα παρέχει υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης του συστήματος οδοφωτισμού για χρονικό διάστημα 10 ετών.

Συνεχίζουμε με έξυπνες και σύγχρονες λύσεις τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας υπηρετώντας τον βασικό μας στόχο, που είναι οι μέγιστες δυνατές υπηρεσίες προς τους πολίτες, με απόλυτο σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, στο περιβάλλον, στο αύριο του Νησιού μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.