Σε 800 χιλ. € φθάνει το ύψος της χρηματοδότησης προς τον Δ.Α. για έργα στα χωριά του νησιού όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος

Σε 800 χιλ. € η χρηματοδότηση για έργα στα χωριά
Photo: Team Andriakipress
Η Ανακοίνωση

Σε έγκριση χρηματοδότησης ύψους 800.000,00€  προς τον Δήμο μας προχώρησε το Υπουργείο Υποδομών. Η χρηματοδότηση εγκρίθηκε μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου μας και αφορά έργα στα χωριά της Άνδρου.

Με τα χρήματα αυτά θα υλοποιηθεί η μελέτη, που εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Άνδρου, για την αποκατάσταση ζημιών στα χωριά της Άνδρου, όπως:

– Καθαρισμός και μόρφωση τάφρων απορροής ομβρίων υδάτων,

– Καθαρισμός τεχνικών και φρεατίων από φερτά υλικά,

 -Άρση καταπτώσεων,

-Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης,

-Κατασκευή τεχνικών ομβρίων υδάτων για τη διευθέτηση των ομβρίων υδάτων,

-Χωματουργικές εργασίες για την αποκατάσταση οδών και επαναφορά οδών,

– Αποκατάσταση καταστρώματος με επαναφορά του σκυροδέματος για την απρόσκοπτη και ασφαλή διέλευση των οχημάτων και πεζών,

– Ανακατασκευή λίθινων στοιχείων.

Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ιωάννη Τσακίρη, για την έγκριση της χρηματοδότησης.

Η Άνδρος μέρα με την μέρα αλλάζει πρόσωπο εκμεταλλευόμενη κάθε πηγή χρηματοδότησης και κάθε ευκαιρία, που μπορεί να οδηγήσει στη συνεχή αναβάθμιση των υποδομών της και στην ποιότητα της ζωής των κατοίκων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κε Δήμαρχε , θέλω να σε ερωτήσω κάτι που σου διαφεύγει μέσα στην νιρβάνα της δόξας σου! Όταν σε ένα χωριό υπάρχουν οι υποδομές και οι “ανέσεις” που απολαμβάνει το 95% του πληθυσμού, ενώ το υπόλοιπο 5%, δεν έχει δρόμο, καθαριότητα, φωτισμό και όποια άλλη από τις παραπάνω “ανέσεις”, τι συνιστά αυτό ;;;; Να βοηθήσω λίγο; Συνιστά στοχευμένη συντήρηση πρακτικής ανισοτήτων. που κατά τον νόμο διώκεται!!! Αν δεν το γνωρίζεις μπορείς να ρωτήσεις κάποιον έμπειρο νομικό ή να με αγνοήσεις μέχρι νεοτέρας ….και φαρμακερής!
    Έχω επανειλημμένα εκφράσει παράπονα σε σένα και σε πολλούς ” άριστους” από αυτούς που σε περιβάλλουν αλλά εισέπραξα πλήρη άγνοια. Η υπομονή εξαντλήθηκε και ήλθε η ώρα πράξεων .

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.