ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: Παράλογες αυξήσεις 300 και 600%.
“Με κομένη την ανάσα παρακολουθούν οι επαγγελματίες της Άνδρου τις απίθανες αποφάσεις του δημάρχου κ. Λοτσάρη.
 
Εν μέσω covid και οικονομικής κατάρρευσης των επιχειρήσεων, εν μέσω τουριστικής κίνησης, οι επιχειρηματίες καλούνται να πληρώσουν υπέρμετρα τέλη, την στιγμή που ήλπιζαν το καλοκαίρι να βγάλουν κάτι από τα σπασμένα, λόγω πανδημίας.
Αντίθετα, αποφασίζει ο δήμαρχος και αυξάνει κατακόρυφα τα τέλη πεζοδρομίου χωρίς να γνωρίζει τίποτα το δημοτικό συμβούλιο.
 
Αύξηση κατά 300% στη Χώρα και 600% στο Μπατσί. Εμβρόντητοι οι επαγγελματίες μή ξέροντας πως να αντιδράσουν, παρακολουθώντας τέτοιους χειρισμούς της ηγεσίας του νησιού βάζοντας απίστευτους αντιεπιχειρηματικούς όρους δημοπρασίας.
 
Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση προτρέπει τους δήμους να δίνουν δωρεάν κοινόχρηστους χώρους, προκειμένου να υποστούν οι καταστηματάρχες λιγότερες ζημιές.
Συγκεκριμένα τα 9 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, που ίσχυε, ο κ. Λοτσάρης στο Μπατσί δημοπρατεί με 60 ευρώ και στη Χώρα με 30 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Γεγονός που δηλώνει ότι είναι πολύ πιθανό ,να επεκταθεί αυτή η απόφαση για αυξήσεις ,σε όλη την Άνδρο.
 
Απίθανες καταστάσεις, που δείχνουν ή ότι ο δήμος προσπαθεί όπως όπως να μαζέψει λεφτά ή ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση από το κέντρο των αποφάσεων.
 
ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: Παράλογες αυξήσεις 300 και 600%.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.