«Άνδρος» Η μεγάλη έκπληξη για τους Ισραηλινούς ταξιδευτές! Το στοίχημα να κερδηθεί η αγορά του Ισραήλ αποτελεί άοκνη προσπάθεια των παραγόντων του τουρισμού του νησιού με επικεφαλής την αρμόδια Επιτροπή του Δήμου υπό τον Νίκο Μουστάκα και το CTN υπό τον Χρήστο Μπαλόγιαννη.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:  

Η μεγάλη έκπληξη του Ελληνικού καλοκαιριού για τους Ισραηλινούς ταξιδιώτες ακούει στο όνομα «Άνδρος», σύμφωνα με το Ynet.co.il, τη μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη ενημερωτική ιστοσελίδα του Ισραήλ! «Η Ελλάδα αποτελεί την ιδανική λύση διακοπών. Εκτός όμως από τα καθιερωμένα ελληνικά νησιά όπως η Ρόδος, η Μύκονος και η Κρήτη, τελικά τη διαφορά κάνουν νησιωτικοί προορισμοί σαν την Άνδρο που προσφέρουν πραγματικά αυθεντικές εμπειρίες μακριά από τον μαζικό τουρισμό», τονίζεται στην αρχή του εκτεταμένου αφιερώματος που διανθίζεται από βίντεο και πλήθος φωτογραφιών από το πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί.

«Άνδρος» Η μεγάλη έκπληξη για τους Ισραηλινούς ταξιδευτές!
Photo: Team Andriakipress

Η συντάκτρια του άρθρου https://www.ynet.co.il/vacation/worldtrips/article/skkxz1j6o#autoplay που επισκέφτηκε πρόσφατα το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων μετά από πρόσκληση του Δήμου Άνδρου κάνει ιδιαίτερη μνεία στις εξωτικές παραλίες του νησιού, ενώ εξηγεί στους εκατομμύρια αναγνώστες του καθιερωμένου Ισραηλινού ιστότοπου, τη θρυλική ιστορία αιώνων με την ηλικιωμένη γυναίκα, από την οποία ίσως οφείλεται και η ονομασία της φημισμένης παραλίας «της Γριάς το Πήδημα».

«Άνδρος» Η μεγάλη έκπληξη για τους Ισραηλινούς ταξιδευτές!

Η δημοσιογράφος αναφέρεται επίσης, στην ποικιλία και την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών του νησιού που μάλιστα προσφέρονται σε προσιτή τιμή. Το μόνο «μειονέκτημα» που βρίσκει η αρθογράφος είναι πως ποτέ ο χρόνος που θα μείνει κανείς στην Άνδρο δεν θα του είναι αρκετός, ώστε να «χορτάσει» διακοπές και να εξερευνήσει όλο το νησί!

Σημειώνεται πως από την επιτυχημένη δημοσιογραφική δράση που διοργανώθηκε νωρίτερα το καλοκαίρι από τον Δήμο Άνδρου και την Επιτροπή Τουρισμού, με την ενεργή στήριξη πολλών επαγγελματιών του δικτύου CTN Andros και της Fast Ferries Andros, αναμένεται επιπλέον προβολή στο άμεσο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.